Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων - Αποποίηση Ευθύνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε το σύντομο, όσο και σημαντικό παρακάτω μήνυμά μας:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ: Αν είσαι επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, σε ενημερώνουμε ότι δεν κρατάμε κανενός είδους στοιχεία σου, ακόμα και όταν είσαι μέλος μας και επισκέπτεσαι τη Σελίδα Μελών.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ: Αν είσαι, ή ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μας, τα στοιχεία που συλλέγουμε και καταχωρίζουμε στο Μητρώο Μελών μας, είναι τα άκρως απαραίτητα για την εγγραφή σου, την αποστολή του περιοδικού μας και την επικοινωνία μας μαζί σου, για να σε ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις μας και τα δικαιώματά σου ως μέλος μας. Δεν καταχωρίζουμε ούτε ζητούμε ποτέ οποιοδήποτε ευαίσθητο προσωπικό σου στοιχείο, ούτε τα προσωπικά σου δεδομένα θα δοθούν ποτέ σε τρίτους.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΑΣ: Τα αποστέλλουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δηλώθηκε κατά την εγγραφή στο σωματείο μας, για να επικοινωνούμε με τα μέλη μας. 

Πάντα με σεβασμό σε εσένα και στο νέο ευρωπαικό κανονισμό 679/2016 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR), θέλουμε να συνεχίσουμε να σε ενημερώνουμε ως μέλος μας, για:

* τις εκδηλώσεις του σωματείου μας (συνέδρια, σεμινάρια κλπ.)

* τις ανακοινώσεις, θέσεις και ενέργειές μας μέσω ενημερωτικών newsletters κλπ. και

* την άσκηση των δικαιωμάτων σου που απορρέουν από την ιδιότητά σου ως μέλους μας (ωράριο λειτουργίας ενημέρωσης, εκπτωτικά προγράμματα μελών μας κλπ.)

Για εμάς η προστασία των προσωπικών σου δεδομένων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και για αυτό ζητάμε την συγκατάθεση σου, γιατί μόνον με αυτήν θα μπορούμε στο εξής να σε ενημερώνουμε και να διασφαλίζουμε τα δικαιώματα σου ως μέλος μας. Γι΄αυτό:

* Αν δεν θέλεις να συνεχιστεί η ενημέρωσή σου για κάποιους από τους παραπάνω σκοπούς, σε παρακαλούμε να μας απαντήσεις  το συντομότερο σε αυτό το mail με την πρόταση στο θέμα ή στο κείμενο : "ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ", προσδιορίζοντας το σχετικό σκοπό.

* Αν όμως θέλεις να συνεχιστεί η ηλεκτρονική ενημέρωσή σου για τους παραπάνω σκοπούς δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτε, γιατί η μη απάντηση στο μήνυμα αυτό θεωρείται ως συγκατάθεσή σου για τη συνέχιση της ενημέρωσής σου.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων. Επιπλέον όποτε θελήσεις να αναιρέσεις τη συγκατάθεση σου (unsubscribe) και μας ζητήσεις να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά σου δεδομένα,  δεσμευόμαστε ότι θα τα διαγράψουμε οριστικά. 

Η ΠΟΜΙΔΑ λοιπόν σου προτείνει να συνεχίσουμε να σε κρατάμε ενήμερο για όλα όσα σε έφεραν κοντά μας! Ελπίζουμε να συμφωνείς!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό. Επιπλέον όποτε θελήσεις να αναιρέσεις τη συγκατάθεση σου (unsubscribe) και μας ζητήσεις να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά σου δεδομένα,  εμείς  δεσμευόμαστε ότι θα τα διαγράψουμε οριστικά.  Σύντομα θα ενσωματώσουμε στο λογισμικό του Μητρώου Μελών μας νέα εργαλεία που εξασφαλίζουν  ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια και έλεγχο των ελάχιστων δεδομένων σου που πρέπει να συλλέγουμε.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας δεν αποτελούν νομική ή άλλη συμβουλή, ή προτροπή για πράξη ή παράλειψη, ούτε η ΠΟΜΙΔΑ φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους εκ μέρους οιουδήποτε.

ΧΡΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ: Τα άρθρα και το εν γένει υλικό της ιστοσελίδας έχει συνταχτεί από το επιτελείο της ΠΟΜΙΔΑ, με σκοπό την ενημέρωση των μελών των σωματείων της για τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων και αποτελεί προατατευόμενη πνευματική ιδιοκτησία.  Επιτρέπεται ή δημοσίευση ή η επανεκπομπή σε οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, αποσπασμάτων του δημόσιου και μόνον τμήματος της ιστοσελίδας, με τον απαράβατο όρο της ενσωματωμένης αναγραφής της πηγής προέλευσής τους, ήτοι της αναγραφής στην αρχή κάθε δημοσιεύματος των λέξεων "Πηγή: Π.ΟΜ.ΙΔ.Α." με ενσωματωμένο link προς την ιστοσελίδα μας www.pomida.gr".

Απαγορεύεται όμως και αποτελεί ποινικό αδίκημα, η επανεκπομπή ή οποιαδήποτε δημοσιοποίηση, ως έχει ή παραποιημένου, οπουδήποτε εγγράφου εκ του υλικού της Σελίδας Μελών της ιστοσελίδας μας, τα οποία έχουν συνταχθεί και είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση εκ μέρους των μελών μας.

Όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Ο δικτυακός χώρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και αποσκοπεί στην καλύτερη εφαρμογή και ορθή πρακτική υπηρεσιών διαδικτύου, προς το συμφέρον των χρηστών του και των μελών της οργάνωσης.

Σε περίπτωση εγγραφής σας, μέσα από την ιστοσελίδα μας, ως μέλους της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος, του κεντρικού σωματείου της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. που εδρεύει στην Αθήνα,  θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα βασικά προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να καταστείτε μέλος, και να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, κυρίως για την ανά τρίμηνο αποστολή προς εσάς του περιοδικού της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ". 

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εγγραφή σας στο σωματείο, την παροχή εκ μέρους του σωματείου προς εσάς των υπηρεσιών που προβλέπονται για τα μέλη του, την ειδοποίησή σας για τις εκδηλώσεις της οργάνωση, την διεκπεραίωση της καταβολής της ετήσιας συνδρομής σας αλλά και την άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν από την ιδιότητά σου ως μέλους μας (ωράριο λειτουργίας ενημέρωσης, εκπτωτικά προγράμματα μελών μας κλπ.) . Ο διαχειριστής είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών. 

Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ (mail@pomida.gr) προκειμένου να ζητήσει πληροφορίες για τα καταχωρημένα στοιχεία του για τη διόρθωσή τους, την αλλαγή ή τη διαγραφή τους όταν λήξει η διάρκεια της συνδρομής τους.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις σελίδες / υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου. Διευκρινίζεται ότι ο διαδικτυακός χώρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών ή άλλων διευθύνσεων των μελών του.

Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες

Ο παρόν δικτυακός τόπος περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το διαχειριστή του αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διαχειριστής του παρόντος δικτυακού τόπου για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

C: COPYRIGHT ΠΟΜΙΔΑ 2000-2018.