Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
Τα Δικαιώματα των Μελών μας

Κάθε μέλος της Ενωσης Ιδιοκτητών Ελλάδος, αποκτά από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους το δικαίωμα να ενημερώνεται όσες φορές χρειάζεται από το Γραφείο Ενημέρωσης της οργάνωσής μας (Σοφοκλέους 15 & Αιόλου), Αθήνα, ή την ιστοσελίδα μας, για τα προβλήματα της ακίνητης περιουσίας του με τους εξής τρόπους:

        ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. Κάθε εγγραφόμενος αποκτά  αυτοστιγμεί username και password για την Περιοχή Μελών της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr , μέρα ή νύχτα, 365 μέρες το χρόνο, από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους, και άμεση πρόσβαση στην μοναδική «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ για ανάγνωση και εκτύπωση σε pdf πολλών δεκάδων χρήσιμων εγγράφων (νόμων, εγκυκλίων, οδηγιών, υποδειγμάτων, κωδικοποιήσεων κλπ.) για τα ακίνητα καθώς και ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ON-LINE προς τους ειδικούς μας!    

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας, για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Δείτε εδώ τα σχετικά ωράρια λειτουργείας του Γραφείου Ενημέρωσης Αθηνών.

       ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ("HELP LINE"), από τον αριθμό 210 3228500 με τον ειδικό κωδικό που είναι γραμμένος στην κάρτα μέλους τους, ή στο e-mail που έλαβαν κατά τη διαδικτυακή εγγραφή τους.
ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΜΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΩΝ κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, εξοχικών, φοιτητικών, αγρομισθώσεων, παρατάσεων, υπομισθώσεων, απόδοσης ακινήτων,  κλπ. που μπορoύν να "κατεβάσουν" από τη "Σελίδα Μελών" της ιστοσελίδας μας.
ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ"   αποστέλλεται δωρεάν σε όλα τα ενήμερα μέλη μας - ιδιοκτήτες ακινήτων, σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό. Στο περιοδικό μας δημοσιεύονται ειδήσεις, άρθρα, χρηστικές αναλύσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει σήμερα ένας ιδιοκτήτης, ένας εκμισθωτής ακίνητης περιουσίας αλλά και ένας διαχειριστής κτιρίου.  
Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας ιδιοκτήτης ή εκμισθωτής ακινήτων και διαχειριστής κτιρίου. Λεπτομερείς οδηγίες για τους εκμισθωτές ακινήτων, τι να προσέξουν και τι να αποφύγουν, τι ισχύει για τις εμπορικές μισθώσεις, τις μισθώσεις κατοικιών, κανόνες διαχείρισης πολυκατοικίας με ανάλυση όλων των σχετικών θεμάτων, ασφάλιση κτιρίων και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για τα μέλη μας.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για τα νομικά και φορολογικά προβλήματα της ακίνητης ιδιοκτησίας καθώς και διαχείρισης κτιρίων. Οι σχετικές ειδοποιήσεις δημοσιεύονται στην στήλη ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ της ιστοσελίδας μας, ενώ τα μέλη μας ειδοποιούνται με email για τη διεξαγωγή τους. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ  για χρήση οικιακή, επαγγελματική & κοινόχρηστα από την PROTERGIA, το μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγό ρεύματος στη χώρα μας, με την πραγματικά καλύτερη προσφορά για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΝΟΝ 25€ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΑΝΥΤΙΜΕ της Ασφαλιστικής Εταιρείας INTERAMERICAN. ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΝΟΝ 25€ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ από την Ασφαλιστική Εταιρεία INTERAMERICAN, ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΝΟΝ 25€ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ από τις μεσιτικές εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό. 
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ. Τα μέλη μας λαμβάνουν ατομική κάρτα μέλους που εκτυπώνεται και παραδίδεται αμέσως στα μέλη που προσέρχονται στο Γραφείο Ενημέρωσης για εγγραφή ή καταβολή συνδρομής. Στην κάρτα μέλους εκτυπώνεται ο αριθμός μητρώου, ο αριθμός απόδειξης και τα στοιχεία πρόσβασης στη σελίδα μελών και στην τηλεφωνική ενημέρωση.
ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΜΙΔΑ: Τα περισσότερα από τα δικαιώματα αυτά ισχύουν, όπου αυτό είναι πρακτικά δυνατόν, και για τα μέλη των άλλων σωματείων και παραρτημάτων μας σε όλη τη χώρα, που προσέρχονται στο κεντρικό γραφείο μας (Σοφοκλέους 15 & Αιόλου), ή έχουν λάβει κωδικούς διαδικτυακής και τηλεφωνικής ενημέρωσης, εφόσον έχουν μεριμνήσει σχετικά οι διοικήσεις τους. Το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος/Φυσικού Αερίου από την PROTERGIA,  στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικιών ΑΝΥΤΙΜΕ ή στο  Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικών και Κοινοχρήστων Χώρων από την INTERAMERICAN ισχύει αυτόματα για όλους.