Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
Υπηρεσίες προς τα Μέλη μας

Κάθε μέλος της Ενωσης Ιδιοκτητών Ελλάδος, αποκτά από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους το δικαίωμα να επισκέπτεται όσες φορές χρειάζεται το Γραφείο Ενημέρωσης (Σοφοκλέους 15 & Αιόλου) και να ενημερώνεται σχετικά με τα προβλήματα της ακίνητης ιδιοκτησίας του με τους εξής τρόπους:

1. ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ που εκτυπώνεται και παραδίδεται αμέσως στα μέλη μας που προσέρχονται στο Γραφείο Ενημέρωσης για εγγραφή ή καταβολή συνδρομής. Στην κάρτα μέλους εκτυπώνονται τα στοιχεία πρόσβασης στην ιστοσελίδα μελών και στην τηλεφωνική ενημέρωση.

2. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, χωρίς προηγούμενο ραντεβού και

3. ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας, για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δείτε τα σχετικά ωράρια στη σελίδα του Γραφείου Αθήνας.

4. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ("HELP LINE"), από τον αριθμό 210 3228500 με τον ειδικό κωδικό που είναι γραμμένος στην κάρτα μέλους τους, ή στο e-mail που έλαβαν κατά τη διαδικτιακή εγγραφή τους.

5. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ & ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,  όπως συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων των Μελών της ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN, στο Πρόγραμμα Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος/Φυσικού Αερίου από την PROTERGIA,  στο εκπτωτικό πρόγραμμα ΟΙΚΟΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗδωρεάν εκτίμηση των ακινήτων τους κλπ.

6. ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ενημερωμένο με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας ιδιοκτήτης ή εκμισθωτής ακινήτων και διαχειριστής κτιρίου.

7. ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΜΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΩΝ κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, εξοχικών, φοιτητικών, αγρομισθώσεων, παρατάσεων, υπομισθώσεων, απόδοσης ακινήτων,  κλπ. που μπορoύν να "κατεβάσουν" από τη "Σελίδα Μελών" μας.

8.  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για τα νομικά και φορολογικά προβλήματα της ακίνητης ιδιοκτησίας καθώς και διαχείρισης κτιρίων. Οι σχετικές ειδοποιήσεις δημοσιεύονται στην στήλη ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ της ιστοσελίδας μας, ενώ τα μέλη μας ειδοποιούνται με email για τη διεξαγωγή τους. 

9. ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" στο σπίτι τους.

10. ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ! Κάθε εγγραφόμενος αποκτά  αυτοστιγμεί username και password για την Περιοχή Μελών της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr , μέρα ή νύχτα, 365 μέρες το χρόνο, από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους, και άμεση πρόσβαση στην μοναδική «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ για ανάγνωση και εκτύπωση σε pdf πολλών δεκάδων χρήσιμων εγγράφων (νόμων, εγκυκλίων, οδηγιών, υποδειγμάτων, κωδικοποιήσεων κλπ.) για τα ακίνητα καθώς και ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ON-LINE προς τους ειδικούς μας!

ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΜΙΔΑ: Τα περισσότερα από τα δικαιώματα αυτά ισχύουν, όπου αυτό είναι πρακτικά δυνατόν, και για τα μέλη των άλλων σωματείων μας σε όλη τη χώρα, που προσέρχονται στο κεντρικό γραφείο μας (Σοφοκλέους 15 & Αιόλου), ή έχουν λάβει κωδικούς διαδικτιακής και τηλεφωνικής ενημέρωσης, εφόσον έχουν μεριμνήσει σχετικά οι διοικήσεις τους. Το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ- INTERAMERICAN και παροχής ρεύματος / φυσικού αερίου από την PROTERGIA ισχύει αυτόματα για τα μέλη όλων των σωματείων.