ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ-ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 2016

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 40 ΕΥΡΩ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ 'Η ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ: ΜΟΝΟΝ 25 ΕΥΡΩ!

ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, ME METΡΗΤΑ 'Η ΚΑΡΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΕΛΤΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους λήγουν πάντοτε οι ετήσιες συνδρομές των μελών της Ένωσης μας και η ισχύς των στοιχείων πρόσβασής τους στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μελών. Η έγκαιρη καταβολή των νέων συνδρομών στην αρχή κάθε έτους εξασφαλίζει την συνεχή εξυπηρέτηση των μελών μας και την αποστολή του τρίμηνου περιοδικού μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ". 

Κάθε μέλος μας που καταβάλλει ηλεκτρονικά τη συνδρομή του, λαμβάνει αμέσως username και password εισόδου στη σελίδα Εξυπηρέτησης Μελών ONLINΕ.  Αμέσως μπορείτε  να κατεβάσετε σε pdf, να διαβάσετε και να εκτυπώσετε μισθωτήρια, εγκυκλίους, νόμους και όλα τα δεκάδες χρήσιμα έγγραφα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ! Επίσης λαμβάνετε και τον αριθμό κλήσης και κωδικό τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γραφείο Ενημέρωσης Μελών της ΠΟΜΙΔΑ.

Για να λάβετε ΤΩΡΑ αυτόματα username & password για τη σελίδα εξυπηρέτησης μελών και κωδικό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, παρακαλούμε να πληρώσετε τη συνδρομή σας μέσω της ιστοσελίδας μας.  Αν όμως έχετε ήδη καταβάλει τη συνδρομή σας του τρέχοντος έτους αλλά δεν έχετε λάβει τα τρέχοντα στοιχεία πρόσβασης, ζητήστε τα με e-mail από τη Γραμματεία μας, αναφέροντας τα στοιχεία πληρωμής σας.

Μην ξεχνάτε ότι η οργάνωσή μας που υπερασπίζεται τα δικαιώματά σας έχει ως μοναδικό πόρο της τη συμβολική σχεδόν ετήσια συνδρομή των μελών της, γιαυτό και η εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής από όλους μας αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσής της! Σας ευχαριστούμε θερμά!

                                                                ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!

 

Ιδιοκτήτη, συνιδιοκτήτη,

διαχειριστή ακίνητης περιουσίας,

4Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα δικαιώματά σου;

4Θέλεις να συμμετέχεις και 'συ στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ γι' αυτά;

4Θέλεις να παίρνεις συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα,  και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς και λοιπούς ειδικούς, να ασφαλιζεις την περιουσία σου με το μισό κόστος της αγοράς και να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς τα μέλη μας;

4Θέλεις να λαμβάνεις το περιοδικό μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" κάθε τρίμηνο στο σπίτι σου;

4Θέλεις να εκτυπώσεις μισθωτήρια & έντυπα για κάθε χρήση τώρα αμέσως;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 10 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ!

Επίσης ενημερώσου για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σου.

 

Θέλεις να γίνεις και συ τώρα μέλος της "Ένωσης Ιδιοκτητών Ελλάδος", του κεντρικού και μεγαλύτερου σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ (Σοφοκλέους 15, Αθήνα);

Είσαι ήδη μέλος μας και θέλεις να πληρώσεις την ετήσια συνδρομή σου και να λάβεις την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, που αναφέρει τους κωδικούς και όλα τα στοιχεία επαφής σου μαζί μας; Αυτό γίνεται απλά με ένα "κλικ" σε μια από τις τρεις πιο κάτω επιλογές της σελίδας μας!

 

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΝΩΣΕΩΣ: 40 ΕΥΡΩ

 

Η Ενωσή μας παράλληλα με τους σκληρούς αγώνες για τα δίκαια των μελών μας, παρέχει πλέον και σημαντικά αυξημένες υπηρεσίες σ΄αυτά, όπως γραφείο ενημερώσεως και γραμματεία εξυπηρέτησης μελών σε καθημερινή λειτουργία, καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μελών, πλήρη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με όλα τα υποδείγματα και νομοθετήματα που ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σεμινάρια για τα ιδιοκτησιακά θέματα και πολλά άλλα που αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα μας.
Η ετήσια συνδρομή φυσικών προσώπων παραμένει 40 ευρώ. Η συνδρομή νομικών προσώπων κάθε είδους (εταιρειών, ιδρυμάτων, σωματείων, ν.π.ι.δ., ν.π.δ.δ. κλπ.) και κατοίκων εξωτερικού (στους οποίους ταχυδρομείται το περιοδικό μας) είναι πάντοτε διπλάσια, ήτοι ανέρχεται σε
80 ευρώ. Δεν καταβάλλεται τέλος εγγραφής μέλους.

Ομως όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν πάγια στη δράση και τους αγώνες μας μπορούν να επωφεληθούν από τη μειωμένη συνδρομή μόνον 25 ευρώ (50 ευρώ για νομικά πρόσωπα και κατοίκους εξωτερικού) με τις παρακάτω γνωστές προϋποθέσεις:

 

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 25 ΕΥΡΩ

ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:

 

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ: Οσοι είστε ασφαλισμένοι ή ασφαλίζεστε τώρα στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, δικαιούστε να πληρώνετε μειωμένη ετήσια συνδρομή μόνον 25 ευρώ!  Τώρα σας συμφέρει ακόμη περισσότερο να ασφαλιστείτε ταυτόχρονα με την εγγραφή σας και να επωφεληθείτε και από τη μειωμένη συνδρομή σας!

Πληροφορίες από τα τηλέφωνα 210 3213211 ή 210 3230400.

ΟΝ-LINE εγγραφές - συνδρομές ασφαλιζομένων μελών με μειωμένη ετήσια συνδρομή 25 ευρώ, και από το δίκτυο της INTERAMERICAN

 

2. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ: Αν καταβάλετε ταυτόχρονα συνδρομές πολλών ετών, τότε πληρώνετε 40 ευρώ για το πρώτο έτος και μόνον 25 ευρώ για κάθε επόμενο, μέχρι και πέντε συνολικά έτη!  Κερδίζετε δηλαδή τη φροντίδα και διαδικασία πληρωμής των μελλοντικών συνδρομών, τη σημαντική άμεση έκπτωση των 15 έως και 120 ευρώ, αλλά και από τυχόν μελλοντική αύξηση της συνδρομής! Η έκπτωση αυτή δεν ισχύει για μεμονωμένη καταβολή μιάς και μόνον ετήσιας συνδρομής, εκτός αν πρόκειται για συνδρομή ασφαλισμένου μέλους.  Δείτε πόσο συμφέρουσα είναι η προκαταβολή συνδρομών, την οποία προτιμά το 50% περίπου των μελών μας, ενώ το ίδιο περίπου ποσοστό καταβάλει τη συνδρομή του με τους παρακάτω τρόπους:

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΣΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ:

 

Διάρκεια συνδρομής

Συνδρομή

φυσικών προσώπων

Συνδρομή νομικών προσώπων

ή κατοίκων εξωτερικού

Ετήσια         έως 31.12.2016

          40 ΕΥΡΩ

                  80 ευρώ

Διετής         έως 31.12.2017  >>

65 ΕΥΡΩ (αντί 80)

130 ευρώ (αντί 160)

Τριετής        έως 31.12.2018  >>

90 ΕΥΡΩ (αντί 120)

180 ευρώ (αντί 240)

Τετραετής   έως 31.12.2019 >>

115 ΕΥΡΩ (αντί 160)

230 ευρώ (αντί 320)

Πενταετής   έως 31.12.2020  >>

140 ΕΥΡΩ (αντί 200)

280 ευρώ (αντί 400)

 

ΣΤΕΙΛΤΕ μας τη συνδρομή σας με τον τρόπο καταβολής που σας εξυπηρετεί καλύτερα: ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ - ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ - ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε όλες τις παραπάνω Τράπεζες - 'Η  ελάτε στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα,  κάθε πρωί 10-2, πλην Σαββάτου, και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 5-7 μ.μ.  για εγγραφή, πληρωμή και με την πιστωτική σας κάρτα, και άμεση επί τόπου εξυπηρέτησή σας από τα έμπειρα στελέχη μας!

 

ΤΡΟΠΟΙ ON LINE ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ:

 

 

 

Με ταχυδρομική επιταγή των ΕΛΤΑ:

1. Πρώτα συμπληρώστε σε μια ταχυδρομική επιταγή ΕΛΤΑ το αντίστοιχο ποσό  γράφοντας καθαρά πίσω από το απόκομμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας, και την παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση της Ενώσεώς μας,:

ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  Ρ.R. Κ.Τ.Α. ΑΘΗΝΑ 102.00

Καταθέστε την επιταγή αυτή και τα χρήματα στο πλησιέστερο γραφείο ή πρακτορείο ΕΛΤΑ

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

1. Πρώτα καταθέστε ονομαστικά ή μεταφέρετε ηλεκτρονικά το αντίστοιχο ποσό σε όποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Ενωσής μας σας διευκολύνει καλύτερα:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR40 0110 0400 0000

0404 8316 162

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR17 0172 0320 0050

3204 5921 341

ALPHAΒΑΝΚ

GR80 0140 2260 2260

0200 2006 872

ΕUROBANK EFG

GR38 0260 2220 0008

 1010 0779 993

ΤΑΧΥΔΡ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

GR71 0961 1400 0000

 0088 5342 411

 

Πιό απλά: Με την πιστωτική σας κάρτα:

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα MASTERCARD ή VISA γίνεται με ηλεκτρονική φόρμα που διαβιβάζεται κρυπτογραφικά (128-bit encryption) μέσω   των secure servers της Incredible Networks κατ΄ευθείαν προς την Τράπεζα, χωρίς καμιά δική μας παρέμβαση, και χωρίς πρόσθετη δική σας χρέωση!Γι αυτό και η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής, ευκολότερη, και η εξυπηρέτη σή σας άμεση με μιά και μόνον κίνηση:

2. Συμπληρώστε και στείλτε τώρα ηλεκτρονικά τη φόρμα εγγραφής - πλη ρωμής συνδρομής ΕΛΤΑ.

3. Περάστε την απόδειξη κατάθεσης με τα στοιχεία σας στο φαξ 210 3252470 για τον έλεγχο καταβολής

2. Συμπληρώστε και στείλτε τώρα ηλεκτρονικά την τραπεζική φόρμα εγγρ. -πληρωμής συνδρομής.

3. Περάστε την απόδειξη κατάθεσης με τα στοιχεία σας στο φαξ 210 3252470 για τον έλεγχο καταβολής

3. Συμπληρώστε και στείλτε ηλεκτρονικά την φόρμα εγγρ.-πληρωμής συνδρομής!   

Χιλιάδες μέλη μας πληρώ- νουν την συνδρομή με την κάρτα τους χωρίς πρόβλημα Δοκιμάστε τώρα και σεις!

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Για την απλή και άμεση online εγγραφή σας ή καταβολή της συνδρομής σας, προχωρείστε τώρα άφοβα σε πληρωμή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας!  Η οργάνωσή μας είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στη λειτουργεία συστήματος πληρωμής μέσω διαδικτύου από το 2002! Χιλιάδες μέλη μας από όλο τον κόσμο εγγράφονται ή/και μας καταβάλουν τη συνδρομή τους κάθε χρόνο με τις κάρτες τους, χωρίς ποτέ να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα!!! Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία εγγραφής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ στο τηλέφωνο 210-3213211 ή στο mail )at( pomida gr , όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

 Για διευκόλυνσή σας, εκτυπώστε αυτή τη σελίδα!