Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Πρόγραμμα Γραφείου Ενημέρωσης Μελών ΠΟΜΙΔΑ: "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ" !!!
07/02/2021

Με προσθήκη και της Παρασκευής (4-6 μ.μ.) στο πρόγραμμα ενημέρωσης φοροτεχνικού (επιπλέον της Δευτέρας και Τετάρτης) και αυξημένο σε τετράωρο πλέον το καθημερινό πρωινό τηλεφωνικό ενημερωτικό πρόγραμμα 10-2 μ.μ., πέρα από το γνωστό καθημερινό 2-4 μ.μ., το Γραφείο Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ έχει προσαρμόσει τη λειτουργία του στις σημερινές υγειονομικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας την πλήρη εξυπηρέτησή σας τηλεφωνικά, από το σπίτι σας, ή μέσω διαδικτύου.   

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Σοφοκλέους 15, 4ος όροφος: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10 π.μ.– 4 μ.μ.για εγγραφές μελών και πληρωμές συνδρομών. Τηλ. συνεννόησης 210 3213211 και mail@pomida.gr  Για την είσοδο στο κτίριο, τους ανελκυστήρες και τα γραφεία μας είναι υποχρεωτική η μάσκα προσώπου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Το ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (με τον τριψήφιο κωδικό σας) διαμορφώνεται ως εξής: (ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ (είσοδος με τους κωδικούς τους), ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ (τηλ. 210 3213211 & mail@pomida.gr) ΚΑΙ ΤΟ NEWSLETTER ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ). 

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

10 π.μ. - 2 μ.μ. Μισθώσεις-γενική ενημέρωση: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. 

10 π.μ. - 12 μ.μ. Τεχνική - Πολεοδομική ενημέρωση: ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ. 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

2 – 4 μ.μ. Μισθώσεις – γενική ενημέρωση : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

4 - 6 μ.μ. Φορολογική ενημέρωση: ΔΕΥTEΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΝΕW)

10 π.μ.- 4 μ.μ. Ασφάλιση Κτιρίων, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  στον αριθμό 210 3230400 και στο insurance@pomida.gr

10 π.μ. - 4 μ.μ. Ηλεκτρικό ρεύμα & φυσικό αέριο. Ειδικό πρόγραμμα για τα μέλη μας από την PROTERGIA, στον αριθμό 6985894891 και στο energy@pomida.gr .

Είσοδος στη ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ του www.pomida.gr με τους κωδικούς εισόδου μελών όλο το 24ωρο -Όλο το έτος. Ανάγνωση και εκτύπωση των εγγράφων και υποδειγμάτων της Σελίδας Μελών. Υποβολή ερωτημάτων μέσα από τη Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας. Θεματολογία: Φόροι Ακινήτων, Δημοτικά Τέλη, Μισθώσεις Ακινήτων, Βραχυχρόνιες Μισθώσεις, Δυστροπία Ενοικιαστών, Τεχνικά-Πολεοδομικά, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΠΕΑ, Εθνικό Κτηματολόγιο, Απαλλοτριώσεις, Διατηρητέα ακίνητα, Συμβολαιογραφικά,  Συνιδιοκτησία-Κοινόχρηστα,  Δασικοί Χάρτες, Ασφάλιση Κτιρίων Μελών, Ρεύμα-Φυσικό Αέριο, Γραμματεία, Γράμμα στον Πρόεδρο.  Σε κάθε ερώτημα να σημειώνετε και το τηλέφωνό σας, για πιο άμεση απάντηση. Πριν στείλετε, δείτε μήπως η απάντηση σε κάποιο επίκαιρο ερώτημά σας έχει ήδη αναρτηθεί στο www.pomida.gr !!! Ερωτήματα εκτός φόρμας δεν απαντώνται πλέον, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στα ερωτήματα των μελών μας.

Εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών μέσω www.pomida.gr και της Γραμματείας μας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για όλα από την ιστοσελίδα μας www.pomida.gr !!!

Kάντε την σελίδα μας homepage στον υπολογιστή σας, για να είστε ενήμεροι κάθε μέρα!

Δείτε όλα τα νέα από την ιστοσελίδα μας και τη σελίδα μας στο Facebook pomidagr !

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ: Δείτε την πλήρη καταγραφή των δικαιωμάτων που αποκτούν οι εγγραφόμενοι στην οργάνωσή μας: http://www.pomida.gr/index.php?cid=58

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ»: Ερχεται ταχυδρομικά στο σπίτι σας. Ομως μπορείτε να διαβάστε το νέο τεύχος του περιοδικού μας μέσα από την ιστοσελίδα μας!

ΟΔΗΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη μας μπορούν να κατεβάσουν και να τυπώσουν τον Οδηγό μας από τη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας  http://www.pomida.gr/odigos_idioktiti.php

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΝΥΤΙΜΕ της INTERAMERICAN! Η ΠΟΜΙΔΑ πρωτοπόρος και στην ασφάλιση κτιρίων των μελών της! Εκπτωση 10% για τα μέλη μας που ασφαλίζουν τις κατοικίες τους μέσω της πλατφόρμας ANYTIME της INTERAMERICAN και 5% για την ασφάλιση των αυτοκινήτων τους! Ενημερωθείτε και ασφαλιστείτε online, με απίστευτα χαμηλό κόστος,  εδώ: http://www.pomida.gr/asfalisi_ktirion.php

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN. Στο πρόγραμμα αυτό που “τρέχει» από το 2004, τα παλαιά και νέα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ σε όλη τη χώρα ασφαλίζουν με πολύ χαμηλό  κόστος καταστήματα, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και εγκαταστάσεις των πολυκατοικιών, αλλά και κατοικίες και διαμερίσματα,. Επίσης οι διαχειριστές κτιρίων μπορούν και θα πρέπει να ασφαλίζονται για την αστική ευθύνη διαχειριστή και τη λειτουργία  ανελκυστήρα. Αυτό προβλέπεται από όλους τους κανονισμούς πολυκατοικιών, αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν, με τραγικά ενίοτε αποτελέσματα...

Πάρτε άμεσα προσφορά από εδώ: http://www.pomida.gr/asfalisi_koinoxriston.php

ΡΕΥΜΑ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PROTERGIA: Για να ενημερωθείτε για την προσφορά της για φθηνότερο ρεύμα και φυσικό αέριο προς τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ και να συνδεθείτε, στείλτε email στο energy@pomida.gr   ! Λεπτομέρειες εδώ: http://www.pomida.gr/revma_energia.php  Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα και των οποίων τα συμβόλαια λήγουν λόγω  διετίας καλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο energy@pomida.gr για την ένταξη τους στο νέο πρόγραμμα των μελών VIP69.!

Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/pomidagr/

Βρείτε μας στο twitter: https://twitter.com/pomidagr

Βρείτε μας στο instagram: https://www.instagram.com/pomidagr

Βρείτε μας στο youtube: https://www.youtube.com/user/pomidagr

Η εγγραφή ή ανανέωση συνδρομής είναι άμεση και ευκολότατη καθόλο το 24ωρο: http://www.pomida.gr/gine_melos.php

Φίλοι ιδιοκτήτες, να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η βασική αιτία της κακοδαιμονίας της ιδιοκτησίας δεν είναι άλλη από την αδιαφορία των ιδιοκτητών για την περιουσία τους και για την οργάνωσή τους... Γι΄αυτό ευχαριστούμε όλους εσάς για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας στον αγώνα της οργάνωσής μας, της οποίας οι συνδρομές των μελών της είναι οι μόνοι πόροι επιβίωσής της!

πίσω στα νέα