Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! AMEΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !

ΣYNΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ"

* ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020:              40€

* ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ/ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ: 25€ !

* ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ:                25€ !

* EIΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ                 -10%!

 

H ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ: 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ (CREDIT CARD) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!  

 

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ  /  ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ή  ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ! 

 

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα δικαιώματά σου και να συμμετέχεις και συ στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ γι' αυτά; Μάθε ποιά θα είναι τα δικαιώματά σου ως μέλος μας!

Θέλεις να μπορείς να παίρνεις συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα,  και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς και λοιπούς ειδικούς της οργάνωσής μας;

Θέλεις  ως μέλος σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ να έχεις δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος/Φυσικού Αερίου από την PROTERGIA,  στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικιών ΑΝΥΤΙΜΕ ή στο  Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικών και Κοινοχρήστων Χώρων από την INTERAMERICAN; 

Θέλεις να λαμβάνεις ταχυδρομικά το περιοδικό μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" κάθε τρίμηνο στο σπίτι σου;

Θέλεις να μπορείς να εκτυπώσεις τώρα αμέσως μισθωτήρια & κάθε είδους σημαντικά πληροφοριακά έντυπα;

Θέλεις να συμμετέχεις το ετήσιο Συνέδριό μας και τα τακτικά μας σεμινάρια, ώστε να είσαι πάντοτε ενήμερος;

Ελα να γίνεις και συ,  τώρα με ένα "κλικ", μέλος της "Ένωσης Ιδιοκτητών Ελλάδος", του πρωτοβάθμιου κεντρικού σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα! Να πως:

Μόλις καταβάλεις ηλεκτρονικά τη συνδρομή σου, θα λάβεις τώρα αμέσως στο mailbox σου ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα με το username και to password εισόδου στη σελίδα Εξυπηρέτησης Μελών ONLINΕ, που ισχύει και ως κωδικός αριθμός της καθημερινής τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από το Γραφείο Ενημέρωσης Μελών της οργάνωσής μας.  (Αν δεν βρεις το μήνυμά μας στα Εισερχόμενά σου, δες στο φάκελλο με τα spam). Αμέσως μετά, μπορείς  να μπείς στη Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας, και να κατεβάσεις, να εκτυπώσεις και να επεξεργαστείς μισθωτήρια, να διαβάσεις εγκυκλίους, νόμους και όλα τα δεκάδες χρήσιμα έγγραφα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ! 


Αν λοιπόν θέλεις να γίνεις μέλος μας, ή είσαι ήδη μέλος μας και θέλεις να ανανεώσεις την ετήσια συνδρομή σου, και να λάβεις την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, που αναφέρει τους κωδικούς και όλα τα στοιχεία επαφής σου μαζί μας, αυτό γίνεται απλά με ένα "κλικ" σε μια από τις τρεις πιο κάτω επιλογές της σελίδας μας! Μπορείς να πληρώσεις είτε με την πιστωτική κάρτα σου (credit card), είτε με ταχυδρομική επιταγή των ΕΛΤΑ, είτε με μεταφορά ή κατάθεση σε όποια τράπεζα σε διευκολύνει καλύτερα! Αν όμως έχεις ήδη καταβάλει τη συνδρομή σου του τρέχοντος έτους αλλά δεν έχεις λάβει τα τρέχοντα στοιχεία πρόσβασης, ζήτησέ τα με e-mail από τη Γραμματεία μας, αναφέροντας τα στοιχεία πληρωμής σου.

Για τις εκπτώσεις που δικαιούνται τα μέλη μας από την πλατφόρμα του ΑΝΥΤΙΜΕ και την παροχή ρεύματος από την PROTERGIA θα χρειαστείτε τον αριθμό μητρώου σας ως μέλος σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ. Ο αριθμός αυτός αναφέρεται στην κάρτα μέλους σας, ή, σε περίπτωση εγγραφής νέου μέλους, σας δίνεται άμεσα από τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ (τηλ. 2103213211, mail pomida.gr, fax 210 3252470), κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, μόλις καταχωρηθεί η εγγραφή σας.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι ετήσιες συνδρομές των μελών της Ένωσης μας και η ισχύς των στοιχείων πρόσβασής τους στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μελών λήγουν την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, γι΄αυτό και οι συνδρομές που καταβάλλονται στο τέλος κάθε έτους καλύπτουν και ολόκληρο το επόμενο ημερολογιακό έτος. Η έγκαιρη καταβολή των συνδρομών στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους εξασφαλίζει τη λειτουργεία της οργάνωσής μας, τη συνεχή εξυπηρέτηση των μελών μας και την αποστολή του τρίμηνου ενημερωτικού περιοδικού μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ"

Μην ξεχνάτε ότι η οργάνωσή μας, που είναι η μόνη που υπερασπίζεται σταθερά και ανυποχώρητα τα δικαιώματά σας, έχει ως μοναδικό πόρο της τη συμβολική σχεδόν ετήσια συνδρομή των μελών της, γιαυτό και η εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής από όλους μας αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσής της!  Σας ευχαριστούμε θερμά!      

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Α. ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: 40 € (80 € ΓΙΑ Ν.ΠΡ.)

Η Ενωσή μας παράλληλα με τους σκληρούς αγώνες για τα δίκαια των μελών μας, παρέχει πλέον και σημαντικά αυξημένες υπηρεσίες σ΄αυτά, όπως γραφείο ενημερώσεως και γραμματεία εξυπηρέτησης μελών σε καθημερινή λειτουργία, καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μελών, πλήρη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με όλα τα υποδείγματα και νομοθετήματα που ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σεμινάρια για τα ιδιοκτησιακά θέματα και πολλά άλλα που αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα μας.
Η ετήσια συνδρομή φυσικών προσώπων είναι 40 ευρώ. Η συνδρομή νομικών προσώπων κάθε είδους (εταιρειών, ιδρυμάτων, σωματείων, ν.π.ι.δ., ν.π.δ.δ. κλπ.) και κατοίκων εξωτερικού (στους οποίους ταχυδρομείται το περιοδικό μας) είναι πάντοτε διπλάσια, ήτοι ανέρχεται σε 80 ευρώ. Δεν καταβάλλεται τέλος εγγραφής μέλους.

Β. ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ή ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ: 25€ (50€ ΓΙΑ Ν.ΠΡ.)

Οσα μέλη μας, φυσικά ή και νομικά πρόσωπα,  είναι ασφαλισμένα ή ασφαλίζονται τώρα στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCAN ή στο πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ΠΟΜΙΔΑ-PROTERGIA έχουν δικαίωμα να καταβάλουν κάθε χρόνο, εξ αρχής και μόνιμα μειωμένη ετήσια συνδρομή μόνον 25 ευρώ, και 20 ευρώ μόνον για κάθε επόμενο έτος που καταβάλλεται ταυτόχρονα ! Πληροφορίες και από τον αριθμό τηλ. 210 32 13 211 ! 

Γ. ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ  25 € (50 € ΓΙΑ Ν. ΠΡ.)

Αν επιθυμείτε μια  μονιμότερη συμμετοχή στη δράση και τους αγώνες μας, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της, μπορείτε τώρα να καταβάλετε 40 ευρώ για το πρώτο έτος και μόνον 25 ευρώ για κάθε επόμενο έτος, (δηλαδή 65€ για 2 έτη, 90€ για 3 έτη κ.ο.κ. και έως 5 συνολικά έτη !  Κερδίζετε δηλαδή τη φροντίδα και διαδικασία πληρωμής των μελλοντικών συνδρομών και τη σημαντική άμεση έκπτωση των 15 έως και 120 ευρώ! 

Δ. ΕΙΔΙΚΗ  ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑμΕΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, εκτιμώντας τις περιστάσεις υπό τις οποίες βρίσκονται σήμερα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, και ιδιαίτερα οι πλέον ευάλωτες κατηγορίες από αυτούς (άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και ΑμΕΑ),  αλλά και τα κάθε είδους φιλανθρωπικά νομικά πρόσωπα, τα οποία εμποδίζονται να επιτελέσουν την αποστολή τους και από την βαρύτατη φορολογία επί των ακινήτων τους, αποφάσισε να καθιερώσει ειδική έκπτωση ύψους 10% για τις ετήσιες συνδρομές τους που καταβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας.


Δείτε στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα πόσο συμφέρουσα είναι η προκαταβολή συνδρομών, την οποία προτιμά το 50% περίπου των μελών μας, η  πρόσθετη έκπτωση που καθιερώσαμε για ειδικές κατηγορίες μελών μας, αλλά και η μειωμένη συνδρομή των 25€ για όλα τα μέλη μας που ασφαλίζονται ή ρευματοδοτούνται στα μοναδικά προγράμματά μας:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ  ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ:

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - MEMBERS LIVING IN GREECE

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΝΟΜIΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - MEMBERS LIVING ABROAD

Διάρκεια συνδρομής έως: 

Με ετήσιες καταβολές

Ποσό με ενιαία καταβολή

*Ποσό με ειδική έκπτωση 10%

Ποσό με ενιαία καταβολή

*Ποσό με ειδική έκπτωση 10%

ΝΕW: Μειωμένη συνδρομή των ασφαλιζομένων ή ηλεκτροδοτουμένων μελών 25€

25 / 45 / 65 /

85 / 105€

-

25 / 45 / 65 /

85 / 105€

-

Ετήσια- 31.12.2020

40€

40

36€

80

72

Διετής- 31.12.2021

80€

65

58,50€

(αντί 160>) 130€ 

117

Τριετής- 31.12.2022

120€

90

81€

(αντί 240>) 180€ 

162

Τετραετής-31.12.2023

160€

115

103,50€

(αντί 320>) 230€ 

207

Πενταετής-31.12.2024

200€

140

126€

(αντί 400>) 280€ 

252


 ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ τη συνδρομή σας στο Σωματείο μας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα: 

ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ; ΕΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα κάθε πρωί 10-2, πλην Σαββάτου, και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 5-7 μ.μ.  για εγγραφή, πληρωμή με μετρητά η και με την πιστωτική σας κάρτα (credit card), και άμεση επί τόπου εξυπηρέτησή σας από τα έμπειρα στελέχη της οργάνωσής μας!

EΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ (CREDIT CARD), ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ή ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ!


ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 2020 ON LINE :

Αποτέλεσμα εικόνας για credit cards

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ (CREDIT CARD) ΠIO ΑΠΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ!

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα (credit card) MASTERCARD, VISA ή AMERICAN EXPRESS (όχι με χρεωστική κάρτα), γίνεται με ηλεκτρονική φόρμα που διαβιβάζεται κρυπτογραφικά (SSL 28-bit encryption) μέσω secure servers κατ΄ευθείαν προς την Τράπεζά σας, χωρίς καμιά δική μας παρέμβαση, και χωρίς πρόσθετη δική σας χρέωση! Γι αυτό και η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής, ευκολότερη, και η εξυπηρέτησή σας άμεση με μιά και μόνον κίνηση και χωρίς καμιά πρόσθετη ενέργεια: 

Συμπληρώστε και στείλτε τώρα την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας!

Χιλιάδες μέλη μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο εγγράφονται ή/και μας καταβάλουν τη συνδρομή τους κάθε χρόνο με τις κάρτες τους, μέσα από τον ασφαλή server μας, χωρίς ποτέ να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα!!! Η οργάνωσή μας είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στη λειτουργεία συστήματος πληρωμής μέσω διαδικτύου από το 2002! Για την απλή και άμεση online εγγραφή σας ή καταβολή της συνδρομής σας, προχωρείστε τώρα άφοβα και σεις στην πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα (credit card)! Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ στο τηλέφωνο 210-3213211, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στείλτε μας μήνυμα στο στο mail )at( pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!


ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ή ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ

1. Πρώτα μεταφέρετε ηλεκτρονικά ή καταθέστε ονομαστικά το αντίστοιχο ποσό σε όποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Ενωσής μας σας διευκολύνει καλύτερα:

   ΤΡΑΠΕΖΑ   ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
   ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖA ΕΛΛΑΔΟΣ   GR40 0110 0400 0000 0404 8316 162    040 4831 6162       
   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR17 0172 0320 0050 3204 5921 341

   204 5921 341

   ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHAΒΑΝΚ   GR80 0140 2260 2260 0200 2006 872    2260 2260 0200 2006 872   
   TΡAΠEZA ΕUROBANK EFG   GR38 0260 2220 0008  1010 0779 993

   0026 0222 8101 00779993

   ΤΑΧΥΔΡOMIKO ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ   GR71 0961 1400 0000  0088 5342 411     885 342 411

'H συμπληρώστε σε ένα έντυπο ταχυδρομικής επιταγής των ΕΛΤΑ το αντίστοιχο ποσό  γράφοντας καθαρά πίσω από το απόκομμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας, και την παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση "Ποστ Ρεστάντ" της Ενώσεώς μας στο Κεντρικό Ταχυδρομείο ΑθηνώνΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  Ρ.R. Κ.Τ.Α. ΑΘΗΝΑ 102.00 και καταθέστε την επιταγή αυτή και τα χρήματα στο πλησιέστερο γραφείο ή πρακτορείο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΛΤΑ) σε ολόκληρη τη χώρα.

2. Συμπληρώστε και στείλτε μας τώρα ηλεκτρονικά την τραπεζική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής και

3. Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης στο mail @ pomida.gr ή στο φαξ 210 3252470 για την ολοκλήρωση της καταβολής!


Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής / πληρωμής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με τη Γραμματεία της οργάνωσής μας στο τηλέφωνο 210-3213211, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στείλτε μας μήνυμα στο στο mail )at( pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο!