Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Στράτος Παραδιάς

Φίλες και φίλοι ιδιοκτήτες ακινήτων!

Η ιστοσελίδα μας αυτή περιέχει μια σύντομη παρουσίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.), της οργάνωσης που οργανώθηκε θεσμικά και αγωνίζεται ανυποχώρητα επί δεκαετίες για να προβάλει τις απόψεις σας και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά σας, που σας ενημερώνει με το σύγχρονο και οργανωμένο γραφείο ενημερώσεώς της και την  ενημερωτική αυτή διαδικτυακή σελίδα, προσφέροντάς σας τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες.

Αν παρακολουθείτε στενά τα θέματα της ακίνητης ιδιοκτησίας στη χώρα μας, θα σας είναι οπωσδήποτε γνωστοί οι σκληροί και άνισοι αγώνες που διεξήγαγε η ΠΟΜΙΔΑ με πείσμα, επιμονή και αποτελεσματικότητα για να φτάσουμε στην κατάργηση του παράλογου ενοικιοστασίου, στην απελευθέρωση των μισθώσεων κατοικιών και των επαγγελματικών μισθώσεων, στην κατάργηση τρείς φορές του φόρου ακίνητης περιουσίας αλλά και στην επίλυση τόσων άλλων προβλημάτων. Η ΠΟΜΙΔΑ κατάφερε με τους αγώνες της αυτούς να δώσει αξία στο ακίνητο και ελπίδα στον ιδιοκτήτη του!

Σήμερα όμως που η κατάρρευση της οικονομίας της χώρας και οι απύθμενες δημοσιονομικές ανάγκες της στοχοποίησαν στο έπακρο το ακίνητο και τον ιδιοκτήτη του, ξεκίνησαν νέοι αγώνες, στους οποίους η ενεργός συμμετοχή όλων των ιδιοκτητών ακινήτων είναι απόλυτα απαραίτητη!

Γι' αυτό, φίλοι ιδιοκτήτες, αν δεν είστε ακόμη μέλη της οργάνωσής μας, ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΩΡΑ! Είναι ευκολότατο, μέσα από την ίδια την ηλεκτρονική μας σελίδα! Το οφείλετε στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας, και στον αγώνα και την προσπάθεια που χρειάστηκε για να αποκτηθεί η περιουσία σας, και στους νέους σκληρούς και αιματηρούς αγώνες που χρειάζονται για να κρατηθεί σήμερα η περιουσία αυτή! Να θυμάστε πάντα ότι μέσα στο σημερινό νομοθετικό, φορολογικό και πολεοδομικό κυκεώνα, μόνον η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. στέκεται δίπλα σας, κοντά σας, και αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της. Επίσης να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. έχει ένα και μοναδικό χρηματοδότη και εντολέα: ΕΣΑΣ! Συμμετέχοντας στην Π.ΟΜ.ΙΔ.Α., βοηθάτε τον ίδιο τον εαυτό σας!

Ελάτε λοιπόν και σεις σήμερα κοντά μας, εσείς θα είστε οι κερδισμένοι !

Ο Πρόεδρος

Στράτος Ι. Παραδιάς*

Δικηγόρος Αθηνών

stratos@paradias.gr

www.paradias.gr

Διεθνής Δραστηριότης, όπως εμφανίζεται στο διαδίκτυο

*ΣΤΡΑΤΟΣ Ι. ΠΑΡΑΔΙΑΣ
Δικηγόρος Αθηνών παρ' Αρείω Πάγω

Ειδικότητα: Δίκαιο ακίνητης ιδιοκτησίας, μισθώσεις ακινήτων.
Ιδρυτής (1983) και Πρόεδρος από το 1996 (εκλ. 1996, 2000, 2004, 2008, 2012, 2016) της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.) και της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος, κεντρικού σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ.
Πρόεδρος από το 2004 της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων - UIPI (www.uipi.com), η οποία ιδρύθηκε το 1923 και εδρεύει στις Βρυξέλλες.
Μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Μισθώσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης (1984-1991) και της Επιτροπής Κωδικοποίησης της νομοθεσίας Εμπορικών Μισθώσεων (π.δ. 34/1995). 

Εισηγητής της νομοθεσίας απελευθέρωσης των εμπορικών μισθώσεων και των μισθώσεων κατοικιών από τις ενοικιοστασιακές δεσμεύσεις (1989-1994 και 2014).
Μέλος των Επιτροπών Μεταρρύθμισης της Φορολόγησης της Ακίνητης Περιουσίας (1997, 2002), της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσδιορισμού Αντικειμενικών Αξιών του Υπουργείου Οικονομικών (2003), του Εθνικού Συμβουλίου κατά της Φοροδιαφυγής (2007) και της Επιτροπής Αντικειμενικών Αξιών του Υπουργείου Οικονομικών (2016).

Εκδότης του ενημερωτικού περιοδικού της ΠΟΜΙΔΑ "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ"

Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.