Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Η ΠΟΜΙΔΑ χρησιμοποιεί τα κυριότερα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνεί με τα μέλη της και να διαδίδει τις θέσεις της μέσα απο τα κυριότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

TWITTER pomidagr . Ακολουθείστε μας για τα νέα, τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις της ΠΟΜΙΔΑ και των σωματείων μελών της. Αμεση και συνοπτική ενημέρωση για οτιδήποτε νέο, και για οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε.


FACEBOOK pomidagr . Ακολουθείστε μας για την προβολή των απόψεων και των εκδηλώσεων της οργάνωσης, αλλά και την ενημέρωση από άλλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες για τα θέματα της επικαιρότητας. 


ΥOUTUBE pomidagr . Εγγραφείτε στο "κανάλι" μας για να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις των στελεχών μας και βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις μας, γύρω από τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας.


INSTAGRAM pomidagr . Ακολουθείστε μας για φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα συνέδρια, τα σεμινάρια, τις σημαντικές επαφές και γενικότερα τη δράση της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα, στις διάφορες πόλεις της χώρας, αλλά και το εξωτερικό.


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.pomida.gr (και idioktisia.gr), στην οποία ταξινομούνται και αναλύονται όλα τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων και οι ενέργειες που κάνει η οργάνωσή μας για την επίλυσή τους. Στην πρωτοπορία του ελληνικού διαδικτύου από το 1999, πρώτη σελίδα πληρωμής συνδρομής σωματείου με πιστωτική κάρτα, με σημείο αναφοράς το "Παρατηρητήριο Φόρων", την επίσημη καταγραφή των φόρων, τελών & λοιπών επιβαρύνσεων επί των ακινήτων. Η ιστοσελίδα μας δίνει στα μέλη μας και ένα ακόμη σημαντικό προνόμιο: Κάθε εγγραφόμενος ως μέλος αποκτά  αυτοστιγμεί username και password για την είσοδό του στη "Σελίδα Μελών" της ιστοσελίδας μας , μέρα ή νύχτα, 365 μέρες το χρόνο, από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους, όπου βρίσκεται η μοναδική «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ, με δυνατότητα για ανάγνωση και εκτύπωση σε pdf πολλών δεκάδων χρήσιμων εγγράφων (νόμων, εγκυκλίων, οδηγιών, κωδικοποιήσεων και επεξεργάσιμων υποδειγμάτων κάθε είδους μισθωτηρίων κλπ.) για τα ακίνητα καθώς και ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ON-LINE προς τους ειδικούς μας! 


ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΜΙΔΑ: Πρόσβαση στη "Σελίδα Μελών", δηλαδή την «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ έχουν και τα μέλη των άλλων σωματείων μας σε όλη τη χώρα, που έχουν λάβει κωδικούς διαδικτιακής  ενημέρωσης, εφόσον έχουν μεριμνήσει σχετικά οι διοικήσεις τους. Επίσης έχουν αυτόματα και το δικαίωμα συμμετοχής στα προγράμματα ασφάλισης κτιρίων και παροχής ενέργειας των μελών της ΠΟΜΙΔΑ.