Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Η ΠΟΜΙΔΑ χρησιμοποιεί τα κυριότερα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνεί με τα μέλη της και να διαδίδει τις θέσεις της μέσα απο τα κυριότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

TWITTER pomidagr  για τα νέα, τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις της ΠΟΜΙΔΑ και των σωματείων μελών της. Αμεση και συνοπτική ενημέρωση για οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίιζετε.

 

FACEBOOK pomidagr για την προβολή των εκδηλώσεων της οργάνωσης, αλλά και την ενημέρωση από άλλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες για τα θέματα της επικαιρότητας. 

 

ΥOUTUBE pomidagr για την συγκέντρωση και προβολή της τηλεοπτικών και γενικά βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων των στελεχών της για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας.

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.pomida.gr και idioktisia.gr, στην οποία αναλύονται όλα τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων και οι ενέργειες που κάνει η οργάνωσή μας για την επίλυσή τους. Λειτουργεί από το  έτος 1999 και αποτελεί σημείο αναφοράς στο ελληνικό διαδίκτυο.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ"! Κάθε εγγραφόμενος ως μέλος αποκτά  αυτοστιγμεί username και password για την "Σελίδα Μελών" της ιστοσελίδας μας , μέρα ή νύχτα, 365 μέρες το χρόνο, από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους, και άμεση πρόσβαση στην μοναδική «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ για ανάγνωση και εκτύπωση σε pdf πολλών δεκάδων χρήσιμων εγγράφων (νόμων, εγκυκλίων, οδηγιών, υποδειγμάτων, κωδικοποιήσεων κλπ.) για τα ακίνητα καθώς και ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ON-LINE προς τους ειδικούς μας!

ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΜΙΔΑ: Τα περισσότερα από τα δικαιώματα αυτά ισχύουν, όπου αυτό είναι πρακτικά δυνατόν, και για τα μέλη των άλλων σωματείων μας σε όλη τη χώρα, που προσέρχονται στο κεντρικό γραφείο μας (Σοφοκλέους 15 & Αιόλου), ή έχουν λάβει κωδικούς διαδικτιακής και τηλεφωνικής ενημέρωσης, εφόσον έχουν μεριμνήσει σχετικά οι διοικήσεις τους. Το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ- INTERAMERICAN ισχύει αυτόματα για τα μέλη όλων των σωματείων.