Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ! AMEΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ON LINE ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ "ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ"

* ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ: 40 €

* ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ: ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 25 € !

* ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ -10% ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ!

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ή ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΗ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ 25€ !

H ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ: 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!  

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ / ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ 

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα δικαιώματά σου και να συμμετέχεις και συ στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ γι' αυτά;

Θέλεις να μπορείς να παίρνεις συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα,  και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς και λοιπούς ειδικούς της οργάνωσής μας;

Θέλεις να ασφαλίζεις την περιουσία σου με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς και να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς τα μέλη μας;

Θέλεις να εξασφαλίσεις ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο με εκπτωτικό τιμολόγιο ως μέλος σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ; 

Θέλεις να λαμβάνεις ταχυδρομικά το περιοδικό μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" κάθε τρίμηνο στο σπίτι σου;

Θέλεις να εκτυπώσεις τώρα αμέσως μισθωτήρια & έντυπα για κάθε χρήση;

Θέλεις να συμμετέχεις το ετήσιο Συνέδριό μας και τα τακτικά ενημερωτικά μας σεμινάρια;

Ελα να γίνεις και συ,  τώρα με ένα "κλικ", μέλος της "Ένωσης Ιδιοκτητών Ελλάδος", του πρωτοβάθμιου κεντρικού σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα! Να πως:

Μόλις καταβάλεις ηλεκτρονικά τη συνδρομή σου, θα λάβεις τώρα αμέσως στο mailbox σου ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα με το username και to password εισόδου στη σελίδα Εξυπηρέτησης Μελών ONLINΕ, και τον κωδικό αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από το Γραφείο Ενημέρωσης Μελών της οργάνωσής μας.  (Αν δεν βρεις το μήνυμά μας στα Εισερχόμενά σου, δες στο φάκελλο με τα spam). Αμέσως μετά, μπορείς  να μπείς στη Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας, και να κατεβάσεις, να εκτυπώσεις και να επεξεργαστείς μισθωτήρια, να διαβάσεις εγκυκλίους, νόμους και όλα τα δεκάδες χρήσιμα έγγραφα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ! 

Αν λοιπόν θέλεις να γίνεις μέλος μας, ή είσαι ήδη μέλος μας και θέλεις να πληρώσεις την ετήσια συνδρομή σου, και να λάβεις την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, που αναφέρει τους κωδικούς και όλα τα στοιχεία επαφής σου μαζί μας, αυτό γίνεται απλά με ένα "κλικ" σε μια από τις τρεις πιο κάτω επιλογές της σελίδας μας! Μπορείς να πληρώσεις είτε με την πιστωτική κάρτα σου, είτε με ταχυδρομική επιταγή των ΕΛΤΑ, είτε με μεταφορά ή κατάθεση σε όποια τράπεζα σε διευκολύνει καλύτερα! Αν όμως έχεις ήδη καταβάλει τη συνδρομή σου του τρέχοντος έτους αλλά δεν έχεις λάβει τα τρέχοντα στοιχεία πρόσβασης, ζήτησέ τα με e-mail από τη Γραμματεία μας, αναφέροντας τα στοιχεία πληρωμής σου.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι ετήσιες συνδρομές των μελών της Ένωσης μας και η ισχύς των στοιχείων πρόσβασής τους στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μελών λήγουν την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, γι΄αυτό και οι συνδρομές που καταβάλλονται στο τέλος κάθε έτους καλύπτουν και ολόκληρο το επόμενο ημερολογιακό έτος. Η έγκαιρη καταβολή των συνδρομών στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους εξασφαλίζει τη λειτουργεία της οργάνωσής μας, τη συνεχή εξυπηρέτηση των μελών μας και την αποστολή του τρίμηνου ενημερωτικού περιοδικού μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ"

Μην ξεχνάτε ότι η οργάνωσή μας, που είναι η μόνη που υπερασπίζεται σταθερά και ανυποχώρητα τα δικαιώματά σας, έχει ως μοναδικό πόρο της τη συμβολική σχεδόν ετήσια συνδρομή των μελών της, γιαυτό και η εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής από όλους μας αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσής της!  Σας ευχαριστούμε θερμά!      

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Α. ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔ.ΕΛΛΑΔΟΣ: 40 € (80 € ΓΙΑ Ν.Π.)

Η Ενωσή μας παράλληλα με τους σκληρούς αγώνες για τα δίκαια των μελών μας, παρέχει πλέον και σημαντικά αυξημένες υπηρεσίες σ΄αυτά, όπως γραφείο ενημερώσεως και γραμματεία εξυπηρέτησης μελών σε καθημερινή λειτουργία, καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μελών, πλήρη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με όλα τα υποδείγματα και νομοθετήματα που ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σεμινάρια για τα ιδιοκτησιακά θέματα και πολλά άλλα που αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα μας.
Η ετήσια συνδρομή φυσικών προσώπων είναι 40 ευρώ. Η συνδρομή νομικών προσώπων κάθε είδους (εταιρειών, ιδρυμάτων, σωματείων, ν.π.ι.δ., ν.π.δ.δ. κλπ.) και κατοίκων εξωτερικού (στους οποίους ταχυδρομείται το περιοδικό μας) είναι πάντοτε διπλάσια, ήτοι ανέρχεται σε 80 ευρώ. Δεν καταβάλλεται τέλος εγγραφής μέλους.

Β. ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 25 € (50 € ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)

Αν επιθυμείτε μια  μονιμότερη συμμετοχή στη δράση και τους αγώνες μας, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της, μπορείτε τώρα να καταβάλετε 40 ευρώ για το πρώτο έτος και μόνον 25 ευρώ για κάθε επόμενο έτος, (δηλαδή 65€ για 2 έτη, 90€ για 3 έτη κ.ο.κ. και έως 5 συνολικά έτη !  Κερδίζετε δηλαδή τη φροντίδα και διαδικασία πληρωμής των μελλοντικών συνδρομών και τη σημαντική άμεση έκπτωση των 15 έως και 120 ευρώ! 

Γ. ΠΡΟΣΘΕΤΗ  ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑμΕΑ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, εκτιμώντας τις περιστάσεις υπό τις οποίες βρίσκονται σήμερα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, και ιδιαίτερα οι πλέον ευάλωτες κατηγορίες από αυτούς (άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και ΑμΕΑ),  αλλά και τα κάθε είδους φιλανθρωπικά νομικά πρόσωπα, τα οποία εμποδίζονται να επιτελέσουν την αποστολή τους και από την βαρύτατη φορολογία επί των ακινήτων τους, αποφάσισε να καθιερώσει ειδική πρόσθετη έκπτωση ύψους 10% για τις ετήσιες συνδρομές τους που καταβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Δ. ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 'Η ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΦΥΣ.ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ: 

Οσοι είναι ασφαλισμένοι ή ασφαλίζονται τώρα στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCAN ή στο πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσ.αερίου ΠΟΜΙΔΑ-PROTERGIA έχουν δικαίωμα να καταβάλουν κάθε χρόνο στα γραφεία μας ή με την πιστωτική τους κάρτα, εξ αρχής και μόνιμα μειωμένη ετήσια συνδρομή μόνον 25 ευρώ ! Πληροφορίες και από τον αριθμό τηλ. 210 32 13 211 ! 


Δείτε στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα πόσο συμφέρουσα είναι η προκαταβολή συνδρομών, την οποία προτιμά το 50% περίπου των μελών μας, αλλά και η  πρόσθετη έκπτωση που καθιερώνουμε για ειδικές κατηγορίες μελών μας:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ  ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ:
 

 

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - MEMBERS LIVING IN GREECE

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΝΟΜIΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - MEMBERS LIVING ABROAD

Διάρκεια συνδρομής έως: 

Με ετήσιες καταβολές

Ποσό με ενιαία προκαταβολή

*Ποσό με ειδική έκπτωση 10%

Ποσό με ενιαία προκαταβολή

*Ποσό με ειδική έκπτωση 10%

Ετήσια- 31.12.2018

40€

40

36€

80

72

Διετής- 31.12.2019

80€

65

58,50€

130€ (αντί 160)

117

Τριετής- 31.12.2020

120€

90

81€

180€ (αντί 240)

162

Τετραετής-31.12.2021

160€

115

103,50€

230€ (αντί 320)

207

Πενταετής-31.12.2022

200€

140

126€

280€ (αντί 400)

252

ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ τη συνδρομή σας στο Σωματείο μας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα: 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ / ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ / ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

'Η  ΕΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα κάθε πρωί 10-2, πλην Σαββάτου, και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 5-7 μ.μ.  για εγγραφή, πληρωμή με μετρητά η και με την πιστωτική σας κάρτα, και άμεση επί τόπου εξυπηρέτησή σας από τα έμπειρα στελέχη της οργάνωσής μας!

ΟΙ 3 ΤΡΟΠΟΙ ON LINE ΑΜΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 2018:

Αποτέλεσμα εικόνας για credit cards

1. ΠIO ΑΠΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ!

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα MASTERCARD, VISA ή AMERICAN EXPRESS, γίνεται με ηλεκτρονική φόρμα που διαβιβάζεται κρυπτογραφικά (SSL 28-bit encryption) μέσω secure servers κατ΄ευθείαν προς την Τράπεζά σας, χωρίς καμιά δική μας παρέμβαση, και χωρίς πρόσθετη δική σας χρέωση! Γι αυτό και η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής, ευκολότερη, και η εξυπηρέτησή σας άμεση με μιά και μόνον κίνηση και χωρίς καμιά πρόσθετη ενέργεια: 

Συμπληρώστε και στείλτε τώρα την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας!  

Χιλιάδες μέλη μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο εγγράφονται ή/και μας καταβάλουν τη συνδρομή τους κάθε χρόνο με τις κάρτες τους, μέσα από τον ασφαλή server μας, χωρίς ποτέ να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα!!! Η οργάνωσή μας είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στη λειτουργεία συστήματος πληρωμής μέσω διαδικτύου από το 2002! Για την απλή και άμεση online εγγραφή σας ή καταβολή της συνδρομής σας, προχωρείστε τώρα άφοβα και σεις στην πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα! Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ στο τηλέφωνο 210-3213211, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στείλτε μας μήνυμα στο στο mail )at( pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

2.  ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ:

1. Πρώτα συμπληρώστε σε ένα έντυπο ταχυδρομικής επιταγής των ΕΛΤΑ το αντίστοιχο ποσό  γράφοντας καθαρά πίσω από το απόκομμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας, και την παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση "Ποστ Ρεστάντ" της Ενώσεώς μας

ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  Ρ.R. Κ.Τ.Α. ΑΘΗΝΑ 102.00

Καταθέστε την επιταγή αυτή και τα χρήματα στο πλησιέστερο γραφείο ή πρακτορείο των ΕΛΤΑ.

2. Συμπληρώστε και στείλτε τώρα ηλεκτρονικά τη φόρμα εγγραφής - πληρωμής συνδρομής ΕΛΤΑ.

3. Περάστε την απόδειξη κατάθεσης με τα στοιχεία σας στο φαξ 210 3252470 για τον έλεγχο καταβολής του ποσού.

 

3. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

1. Πρώτα καταθέστε ονομαστικά ή μεταφέρετε ηλεκτρονικά το αντίστοιχο ποσό σε όποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Ενωσής μας σας διευκολύνει καλύτερα:

   ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖA ΕΛΛΑΔΟΣ GR40 0110 0400 0000 0404 8316 162
   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR17 0172 0320 0050 3204 5921 341
   ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHAΒΑΝΚ GR80 0140 2260 2260 0200 2006 872
   TΡAΠEZA ΕUROBANK EFG GR38 0260 2220 0008  1010 0779 993
   ΤΑΧΥΔΡOMIKO ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ GR71 0961 1400 0000  0088 5342 411

2. Συμπληρώστε και στείλτε τώρα ηλεκτρονικά την τραπεζική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής.

3. Περάστε την απόδειξη κατάθεσης με τα στοιχεία σας στο φαξ 210 3252470 για τον έλεγχο καταβολής.


Τονίζουμε και πάλι ότι αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με τη Γραμματεία της οργάνωσής μας στο τηλέφωνο 210-3213211, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στείλτε μας μήνυμα στο στο mail )at( pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!