Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ενημέρωση υποψήφιων Ευρωβουλευτών & Σεμινάριο για φορολογικές δηλώσεις και πυροπροστασία, Πέμπτη 23/5, 5 μ.μ. στα Γραφεία ΠΟΜΙΔΑ
18/04/2025Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα 5.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της ΠΟΜΙΔΑ  η καθιερωμένη προεκλογική ενημερωτική εκδήλωση της ΠΟΜΙΔΑ προς τιμήν υποψηφίων Ευρωβουλευτών που ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων.

Ενημερωτική εισήγηση θα κάνει ο κ. Στράτος Παραδιάς, Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ και της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (Union International e de la Propriete Immobiliere - UIPI est. 1923) που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Στην εκδήλωση θα λάβει μέρος και ο Dr. Kai Warnecke, Αντιπρόεδρος της UIPI και Πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Haus Und Grund), o οποίος είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της UIPI και συντονίζει τη δράση της στις Βρυξέλλες και θα έλθει στην Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση αυτή.

Η προεκλογική εκδήλωση θα συνδυαστεί με ιδιαίτερα επίκαιρο Ενημερωτικό Σεμινάριο Μελών που θα καλύψει

ΧΡΟΝΟΣ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, 5.00 μ.μ. αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 


Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και για όσους εγγραφούν μέλη μέσω της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr ή κατά την προσέλευσή τους (συνδρομή 2023: 40€ - έκπτωση 10% για συνταξιούχους, ανέργους, φοιτητές και ΑμεΑ, 25€ για νέους και συμμετέχοντες στα προγράμματα ασφάλισης και ενέργειας της ΠΟΜΙΔΑ).

Καλούμε τους ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή στο mail@pomida.gr και να προσέλθουν εγκαίρως για εξασφάλιση θέσης.

πίσω στα νέα