Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οδηγός Διαχειριστή

Ο ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Διαβάστε και τυπώστε

-Ολόκληρο τον "Οδηγό του Ιδιοκτήτη και του Διαχειριστή" σε .pdf (Μόνο για μέλη)

-Την απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη για τις οφειλές τελών ύδρευσης

Το 16σέλιδο ενημερωτικό φυλλάδιο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. που διανέμεται  στα μέλη μας  μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα μας και περιλαμβάνει σημαντικές οδηγίες, πληροφορίες και τρέχουσες ρυθμίσεις για τα εξής θέματα:

ΤΙΣ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

...Διαβάστε τις 10 βασικές συμβουλές της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. για όλα τα είδη μισθώσεων

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ: Ολες οι ρυθμίσεις για τις νέες και τις παλαιές μισθώσεις, διάρκεια, αναπροσαρμογή, λύση, λήξη, δυστροπία, ιδιόχρηση, ανοικοδόμηση,  καταγγελία μίσθωσης από εκμισθωτή και μισθωτή, αποχώρηση μισθωτή, "πλαφόν" στα επαγγελματικά μισθώματα.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ: Διάρκεια, Αναπροσαρμογή μισθώματος, Αναπροσαρμογή κατά τη διάρκεια της τριετίας, Καταγγελία, Μη πληρωμή μισθώματος.

...Διαβάστε τη σελίδα μας για τις μισθώσεις κατοικιών

ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΠ: Τρόποι δικαστικής αντιμετώπισης του προβλήματος, καταγγελία μίσθωσης, αγωγή δυστροπίας, διαταγή απόδοσης χρήσης μισθίου.

...Διαβάστε τη σελίδα μας για την καθυστέρηση μισθωμάτων

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ: Λειτουργία της οροφοκτησίας, διαχείριση πολυκατοικίας, καθήκοντα διαχειριστή-προσωπικό πολυκατοικίας, συμμετοχή στις κοινόχρηστες δαπάνες, κεντρική θέρμανση κτιρίου, ασφάλιση κοινοχρήστων πολυκατοικίας, χώροι στάθμευσης στις πολυκατοικίες, μίσθωση κοινοχρήστων μερών, ανελκυστήρες, ανακαίνιση προσόψεων κτιρίων της Αθήνας, ανάρτηση αποδείξεων κοινοχρήστων πολυκατοικιών .

ΟΙ ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ: Διαβάστε τα δικαιώματα των μελών μας και ενημερωθείτε για τους πολλαπλούς τρόπους εξυπηρέτησης μέσα από τα Γραφεία Ενημερώσεως σε όλη την Ελλάδα, την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και τις δυνατότητες εξυπηρέτησης μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ "ΠΟΜΙΔΑ": Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης κτιρίων και κοινοχρήστων χώρων των μελών της Οργάνωσής μας "ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN", με καλύψεις για όλους τους κινδύνους των κτιρίων και με τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα της αγοράς. ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑΙ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΟΧΙ!!!

...Διαβάστε τη σελίδα μας για το μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών των μελών μας!

...Διαβάστε τη σελίδα μας για το πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικών και κοινοχρήστων χώρων!

... Διαβάστε τη σελίδα μας για το πρόγραμμα ρεύματος και φυσικού αερίου από την PROTERGIA!