Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενημερωτικά σεμινάρια μελών της ΠΟΜΙΔΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.. ΟΜΩΣ H ΠΟΜΙΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ Ή ΕΚΤΑΚΤΑ NEWSLETTERS!

Η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. διοργανώνει τακτικά, περίπου ανά δίμηνο, στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα, 4ος όροφος, ενημερωτικά σεμινάρια που  καλύπτουν τα βασικά ενδιαφέροντα των μελών της - ιδιοκτητών ακινήτων, όπως τα νομικά, τα τεχνικά και κυρίως τα φορολογικά θέματα, με εισηγητές έμπειρα στελέχη της, αλλά και τους πλέον γνωστούς και εξειδικευμένους ομιλητές.

Τα σεμινάρια της ΠΟΜΙΔΑ έχουν γενικότερο ενημερωτικό και όχι ειδικό επιστημονικό χαρακτήρα. Σκοπό τους έχουν την ενημέρωση των μελών της οργάνωσής μας - ιδιοκτητών και διαχειριστών ακινήτων, και την καθοδήγησή τους στην ορθή επίλυση των πρακτικών προβλημάτων που τους απασχολούν. Στα σεμινάρια προβάλλονται παρουσιάσεις power point που προετοιμάζονται από τους εισηγητές των σεμιναρίων. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου γίνεται συζήτηση επί του θέματος, απαντώνται οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων μελών και επιλύονται οι απορίες τους. Τις εργασίες συντονίζει πάντοτε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς.

Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (ετήσια συνδρομή: 40€). 

Ο χρόνος διεξαγωγής των σεμιναρίων μας γνωστοποιείται έγκαιρα μέσω της στήλης νέων της ιστοσελίδας μας, και με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τα μέλη μας. H ημέρα διεξαγωγής τους είναι πάντοτε Πέμπτη (συνήθως την 1η Πέμπτη κάθε δεύτερου μήνα). Αρχίζουν στις 5 μμ. ακριβώς και διαρκούν έως τις 7.30 μμ.  Τα ειδικότερα θέματα κάθε σεμιναρίου προγραμματίζονται ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της ενημέρωσης των μελών μας και της επικαιρότητας γενικότερα.

Στα μέλη μας που ενδιαφέρονται για τα σεμινάριά μας συνιστούμε τα εξής:

*Να συμβουλεύονται τακτικά τις ειδήσεις της ιστοσελίδας μας ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

*Να δηλώνουν συμμετοχή σ΄αυτά, ώστε να έχουμε εικόνα της προσέλευσης.

*Να προσέρχονται εγκαίρως προς εξασφάλιση θέσης, λόγω του περιορισμένου χώρου, αλλά και του ότι τα σεμινάρια αρχίζουν πάντοτε στις 5 ακριβώς!