Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - Ιστοσελίδα ΠΟΜΙΔΑ

Η ΠΟΜΙΔΑ χρησιμοποιεί τα κυριότερα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνεί με τα μέλη της και να διαδίδει τις θέσεις της μέσα απο τα κυριότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

TWITTER pomidagr . Ακολουθείστε μας για τα νέα, τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις της ΠΟΜΙΔΑ και των σωματείων μελών της. Αμεση και συνοπτική ενημέρωση για οτιδήποτε νέο, και για οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε.


FACEBOOK pomidagr . Ακολουθείστε μας για την προβολή των απόψεων και των εκδηλώσεων της οργάνωσης, αλλά και την ενημέρωση από άλλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες για τα θέματα της επικαιρότητας. 


ΥOUTUBE pomidagr . Εγγραφείτε στο "κανάλι" μας για να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις των στελεχών μας και βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις μας, γύρω από τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας.


INSTAGRAM pomidagr . Ακολουθείστε μας για φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα συνέδρια, τα σεμινάρια, τις σημαντικές επαφές και γενικότερα τη δράση της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα, στις διάφορες πόλεις της χώρας, αλλά και το εξωτερικό.


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.pomida.gr (και idioktisia.gr), στην οποία ταξινομούνται και αναλύονται όλα τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων και οι ενέργειες που κάνει η οργάνωσή μας για την επίλυσή τους. Στην πρωτοπορία του ελληνικού διαδικτύου από το 1999, πρώτη σελίδα πληρωμής συνδρομής σωματείου με πιστωτική κάρτα, με σημείο αναφοράς το "Παρατηρητήριο Φόρων", την επίσημη καταγραφή των φόρων, τελών & λοιπών επιβαρύνσεων επί των ακινήτων. Η ιστοσελίδα μας δίνει στα μέλη μας και ένα ακόμη σημαντικό προνόμιο: Κάθε εγγραφόμενος ως μέλος αποκτά  αυτοστιγμεί username και password για την είσοδό του στη "Σελίδα Μελών" της ιστοσελίδας μας , μέρα ή νύχτα, 365 μέρες το χρόνο, από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους, όπου βρίσκεται η μοναδική «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ, με δυνατότητα για ανάγνωση και εκτύπωση σε pdf πολλών δεκάδων χρήσιμων εγγράφων (νόμων, εγκυκλίων, οδηγιών, κωδικοποιήσεων και επεξεργάσιμων υποδειγμάτων κάθε είδους μισθωτηρίων κλπ.) για τα ακίνητα καθώς και ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ON-LINE προς τους ειδικούς μας! 


ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΜΙΔΑ: Πρόσβαση στη "Σελίδα Μελών", δηλαδή την «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ έχουν και τα μέλη των άλλων σωματείων μας σε όλη τη χώρα, που έχουν λάβει κωδικούς διαδικτιακής  ενημέρωσης, εφόσον έχουν μεριμνήσει σχετικά οι διοικήσεις τους. Επίσης έχουν αυτόματα και το δικαίωμα συμμετοχής στα προγράμματα ασφάλισης κτιρίων και παροχής ενέργειας των μελών της ΠΟΜΙΔΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ: Αν είσαι απλός επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, σε ενημερώνουμε ότι δεν κρατάμε κανενός είδους στοιχεία σου, ακόμα και όταν είσαι μέλος μας και επισκέπτεσαι τη Σελίδα Μελών. Στην ιστοσελίδα μας δεν υπάρχουν κανενός είδους cookies.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ: Αν είσαι, ή ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μας, τα στοιχεία που συλλέγουμε και καταχωρίζουμε στο Μητρώο Μελών μας, είναι τα άκρως απαραίτητα για την εγγραφή σου, την αποστολή του περιοδικού μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" και την επικοινωνία μας μαζί σου, για να σε ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις μας και τα δικαιώματά σου ως μέλος μας. Δεν καταγράφουμε και ούτε καν ρωτάμε για ποιό λόγο ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μας, ούτε ποιά είναι τα περιουσιακά σου στοιχεία, ούτε καταχωρούμε ούτε ζητούμε ποτέ οποιοδήποτε ευαίσθητο προσωπικό σου στοιχείο, ούτε τα προσωπικά σου δεδομένα θα δοθούν ποτέ σε τρίτους.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ NEWSLETTERS ΜΑΣ: Τα αποστέλλουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δηλώθηκε κατά την εγγραφή στο σωματείο μας, για να επικοινωνούμε με τα μέλη μας. Πάντα με σεβασμό σε εσένα και στο νέο ευρωπαικό κανονισμό 679/2016 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR), συνεχίζουμε να σε ενημερώνουμε ως μέλος μας, για:

* τις εκδηλώσεις του σωματείου μας (συνέδρια, σεμινάρια κλπ.)

* τις ανακοινώσεις, θέσεις και ενέργειές μας μέσω ενημερωτικών newsletters κλπ. και

* την άσκηση των δικαιωμάτων σου που απορρέουν από την ιδιότητά σου ως μέλους μας (ωράριο λειτουργίας ενημέρωσης, εκπτωτικά προγράμματα μελών μας κλπ.)

Για εμάς η προστασία των προσωπικών σου δεδομένων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και για αυτό ζητάμε την συγκατάθεση σου κατά την εγγραφή σου ή ανανέωση της συνδρομής σου, ώστε να μπορούμε να σε ενημερώνουμε και να διασφαλίζουμε τα δικαιώματα σου ως μέλος μας. Γι΄αυτό:

* Αν δεν θέλεις να συνεχιστεί η ενημέρωσή σου για κάποιους από τους παραπάνω σκοπούς, σε παρακαλούμε να μας απαντήσεις  το συντομότερο σε αυτό το mail με την πρόταση στο θέμα ή στο κείμενο : "ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ", προσδιορίζοντας το σχετικό σκοπό.

* Αν όμως θέλεις να συνεχιστεί η ηλεκτρονική ενημέρωσή σου για τους παραπάνω σκοπούς δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτε, γιατί η μη εναντίωσή σου σε κάτι που είναι αυτονόητο και αλληλένδετο με την ιδιότητά σου ως μέλος μας, θεωρείται ως συγκατάθεσή σου για τη συνέχιση της ενημέρωσής σου.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων. Επιπλέον όποτε θελήσεις να αναιρέσεις τη συγκατάθεση σου (unsubscribe) και μας ζητήσεις να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά σου δεδομένα,  δεσμευόμαστε ότι θα τα διαγράψουμε οριστικά. 


ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας και των λοιπών μέσων επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης δεν αποτελούν νομική ή άλλη συμβουλή, ή προτροπή για πράξη ή παράλειψη, ούτε η ΠΟΜΙΔΑ ή η ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για την με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους εκ μέρους οιουδήποτε.

ΧΡΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ: Τα άρθρα και το εν γένει υλικό της ιστοσελίδας έχει συνταχτεί από το επιτελείο της ΠΟΜΙΔΑ, με σκοπό την ενημέρωση των μελών των σωματείων της για τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων και αποτελεί προστατευόμενη πνευματική ιδιοκτησία.  Επιτρέπεται ή δημοσίευση ή η επανεκπομπή σε οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, αποσπασμάτων του δημόσιου και μόνον τμήματος της ιστοσελίδας, με τον απαράβατο όρο της ενσωματωμένης αναγραφής της πηγής προέλευσής τους, ήτοι της αναγραφής στην αρχή κάθε δημοσιεύματος των λέξεων "Πηγή: Π.ΟΜ.ΙΔ.Α." με ενσωματωμένο link προς την ιστοσελίδα μας www.pomida.gr".

Απαγορεύεται όμως και αποτελεί ποινικό αδίκημα, η επανεκπομπή ή οποιαδήποτε δημοσιοποίηση, ως έχει ή παραποιημένου, οπουδήποτε εγγράφου εκ του υλικού της Σελίδας Μελών της ιστοσελίδας μας, τα οποία έχουν συνταχθεί και είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση εκ μέρους των μελών μας.