Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “PROTERGIA”!
21/12/2018

ΝΕW: Εως -30% η έκπτωση στο Φυσικό Αέριο! Και τώρα ηλεκτρικό ρεύμα & φυσικό αέριο για χρήση οικιακή, επαγγελματική & κοινόχρηστα από την PROTERGIA για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ, με νέες αυξημένες εκπτώσεις στο Φυσικό Αέριο:

ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ: Μόνον Φυσικό Αέριο (Single) -15%. Ρεύμα και Φυσικό Αέριο (Double): -30%!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ: Μόνον Φυσικό Αέριο (Single): -15%. Ρεύμα και Φυσικό Αέριο: -20%! 

Και μειωμένη ετήσια συνδρομή 25€ για όσα μέλη μας συμμετάσχουν!

Διαβάστε την νέα πλήρη προσφορά της PROTERGIA για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ στο τέλος της σελίδας μας!

Ζητείστε οποιαδήποτε ειδικότερη πληροφορία στην ειδική ηλεκτρονική μας διεύθυνση: energy@pomida.gr !

Όλα τα τιμολόγια της προσφοράς της PROTERGIA για τα μέλη μας και οι λοιπές λεπτομέρειες είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας www.pomida.gr 

Λίγα λόγια γιατί "Ενέργεια από την PROTERGIA": Ενόψει της απελευθέρωσης της διάθεσης ενέργειας στη χώρα μας μέσα σε ανταγωνιστικό πλαίσιο, που οδηγεί σε μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και φυσικού αερίου, μετά από αίτημα μελών των σωματείων της από όλη τη χώρα, η ΠΟΜΙΔΑ με την από 24.4.2018 επιστολή της κάλεσε όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας χαμηλής τάσης του Πίνακα Ενεργών Προμηθευτών Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΡΑΕ να της αποστείλουν προσφορές για παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς τα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ σε όλη τη χώρα, με τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς όρους και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ρυθμιστικού πλαισίου της ΡΑΕ. Στην παραπάνω πρόσκληση υπήρξε ανταπόκριση από έξι εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μεταξύ των οποίων και η ΔΕΗ η οποία μας γνωστοποίησε το ισχύον τιμολόγιό της.

Το Δ.Σ. της ΠΟΜΙΔΑ, μετά από έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των προσφορών αυτών και κατάρτιση λεπτομερών συγκριτικών πινάκων προσομοίωσης των προσφερομένων τιμολογιακών χρεώσεων με πραγματικούς λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, αποφάσισε ομόφωνα και αποδέχθηκε την προσφορά της εταιρίας «Μυτιληναίος Ανώνυμη Εταιρεία – Όμιλος Επιχειρήσεων» με το εμπορικό σήμα “PROTERGIA”, η οποία είναι και η ίδια παραγωγός ρεύματος. Βασικό στοιχείο της προσφοράς είναι η πραγματική νυκτερινή χρέωση όλο το 24ωρο, για οικιακές παροχές, για δύο ολόκληρα χρόνια και με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών. Το Δ.Σ. έκρινε ότι η προσφορά αυτή είναι η πλέον ανταγωνιστική ως προς τις χρεώσεις της, η πληρέστερη, καθόσον περιλαμβάνει και τη δυνατότητα παροχής φυσικού αερίου, και η ευχερέστερα υλοποιήσιμη, λόγω της ισχυρής αξιοπιστίας και της μεγάλης αναγνωρισιμότητας του εμπορικού σήματος της προσφέρουσας επιχείρησης. 

Καλούμε κατόπιν τούτου τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων - μέλη των σωματείων μας σε όλη τη χώρα να επωφεληθούν από την εξαιρετική προσφορά της PROTERGIA”, και να ενημερώσουν όλους τους γνωστούς τους ιδιοκτήτες κατοικιών και κάθε είδους επιχειρήσεων, ακόμη και τους διαχειριστές των πολυκατοικιών τους, ότι τώρα, μέσα σε όσα σημαντικά τους εξασφαλίζει η ιδιότητα του μέλους της “Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος” ή οποιουδήποτε άλλου σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ, είναι και το προνόμιο ενός σημαντικά χαμηλότερου λογαριασμού ενέργειας!


Συνεργασία Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.- Protergia, γιατί:

  • Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας παράγει άνω του 10% της ελληνικής ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Η Protergia προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Tι κερδίζουν τα μέλη μας στο πρόγραμμα Π.ΟΜ.ΙΔ.Α-PROTERGIA:

  • Πραγματική Νυχτερινή Χρέωση, όλο το 24ώρο, για οικιακές παροχές, για 2 ολόκληρα χρόνια με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών σας.
  • Έκπτωση έως και 35% σε σχέση με τις χρεώσεις ημέρας του βασικού προμηθευτή.
  • Χωρίς εγγύηση, με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού και επιστροφή της εγγύησης από τον προηγούμενο πάροχο.
  • Πάγια χρέωση τετραμήνου:  3,52€ για μονοφασικό - 6,80€ για τριφασικό ρεύμα.
  • Φυσικό Αέριο: Έκπτωση έως 30% στις χρεώσεις προμήθειας του φυσικού αερίου.
  • Έλεγχο του λογαριασμού σας και εξοικονόμηση ενέργειας, μέσα από την υπηρεσία myprotergia.
  • Μειωμένη ετήσια συνδρομή μέλους (25€) στα γραφεία μας ή με την πιστωτική τους κάρτα!
  • Tο κάθε μέλος μπορεί να φέρει όσες παροχές θέλει στο δικό του όνομα, και έως 3 παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και 3 παροχές φυσικού αερίου σε διαφορετικά ονόματα.

Για τη συμπλήρωση της αίτησής σας:  

Αν είστε κοντά ελάτε με τα δικαιολογητικά σας στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα, τηλ. 210 3213211, κάθε Τρίτη απόγευμα 5-7 και κάθε Παρασκευή πρωί 11-2, όπου o ειδικός σύμβουλος ενέργειας της PROTERGIA θα συμπληρώσει και θα παραλάβει την αίτησή σας, επιλύοντας κάθε απορία σας αλλά και κάθε σχετικό πρόβλημά σας!

Αν είστε μακριά, στείλτε τα δικαιολογητικά σας στο energy@pomida.gr   η στο cs@Protergia.gr από το προσωπικό σας email, με θέμα “Πρόγραμμα μελών ΠΟΜΙΔΑ” ή καλέστε στο 18311, καθημερινά 9:00 π.μ. - 23:00 μ.μ. Μέσα στο επόμενο τριήμερο θα σας σταλεί η σχετική αίτηση, έτοιμη προς υπογραφή.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την αίτηση παροχής ρεύματος:

▪ Ο Τελευταίος εξοφλημένος λογαριασμός ρεύματος, ακόμη και αν είναι σε άλλο όνομα

▪ Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου, ΑΦΜ, ΔΟΥ, email, κινητό & σταθερό τηλέφωνο

▪ H σημερινή ένδειξη του μετρητή σας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

Ο αριθμός Μητρώου Μέλους σας από την κάρτα σας ή τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ

Το e-mail σας, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τον λογαριασμό σας μόνο ηλεκτρονικά

Προαιρετική δήλωση πάγιας εντολής εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Διαβάστε το πλήρες ιστορικό των προσπαθειών της ΠΟΜΙΔΑ για το θέμα αυτό στη σελίδα μας για την ενέργεια!

πίσω στα νέα