Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας του Γραφείου Ενημερώσεως Μελών
24/03/2020

Η ΠΟΜΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣTA ΜΕΛΗ ΤΗΣ! 

Συνεχίζει αδιάλειπτα τη λειτουργία του το Γραφείο Ενημέρωσης της ΠΟΜΙΔΑ με κάθε δυνατό τρόπο εκτός από την αυτοπρόσωπη προσέλευση των μελών μας, η οποία απαγορεύτηκε σύμφωνα με ΠΝΠ η οποία συμπεριέλαβε στην απαγόρευση τη λειτουργία των γραφείων όλων των σωματείων της χώρας. Το Γραφείο Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ εξυπηρετεί τα μέλη μας με κάθε δυνατό εναλλακτικό τρόπο: Τηλεφωνικά και  με διαδικτυακή υποβολή και απάντηση όλων των ερωτημάτων τους, μέσα από την ειδική φόρμα υποβολής ερωτημάτων της σελίδας μελών της. Επίσης μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ μέσω email (mail (at) pomida.gr αλλά και μέσω SKYPE, ως εξής:


 

 

Η Γραμματεία μας απαντά κάθε εργάσιμη ημέρα 10.00 έως 14.00 στον αριθμό 210 3213689, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail.pomida.gr .  

 


 

Το Γραφείο Ενημερώσεως απαντά κάθε μεσημέρι στο γνωστό ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 14.00 - 16.00, στον αριθμό 210 3228500  με τον κωδικό της κάρτας μέλους τους.

 


Το Γραφείο απαντά σε όλα τα ερωτήματα που μας υποβάλλουν τα μέλη μας  μέσα από τη ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ της ιστοσελίδας μας μας  www.pomida.gr στην οποία εισέρχονται με τους κωδικούς τους.

Η διαδικτυακή φόρμα ερώτησης μέλους της σελίδας μας προσφέρει δυνατότητα υποβολής σύντομων ερωτημάτων στις εξής ενότητες θεμάτων που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων: 

 

Φόροι και Δημοτικά Τέλη Ακινήτων,

Φορολογία Αποδήμων,

Μισθώσεις Ακινήτων,

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις,

Δυστροπία Ενοικιαστών,

Τεχνικά-Πολεοδομικά,

Εθνικό Κτηματολόγιο,

Απαλλοτριώσεις,

Διατηρητέα ακίνητα,

Συμβολαιογραφικά,

Συνιδιοκτησία-Κοινόχρηστα,

Δασικοί Χάρτες,

Ενεργειακή Επιθεώρηση,

Ασφάλιση Κτιρίων Μελών.

Επειδή λόγω τεράστιου συνολικού αριθμού ερωτημάτων που μας αποστέλλονται νυχθημερόν, δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα πλέον καμιά πρακτική δυνατότητα απάντησης σε ηλεκτρονικά μηνύματα με ερωτήματα ιδιοκτητών που απευθύνονται σε εμάς ζητώντας απαντήσεις χωρίς να είναι μέλη,  παρακαλούμε  να μας στέλνετε τα ερωτήματά σας αποκλειστικά μέσα από την ειδική αυτή φόρμα ερωτήσεως μελών, σημειώνοντας και τον αριθμό τηλεφώνου σας για άμεση επικοινωνία μας μαζί σας.

Η εγγραφή ή ανανέωση συνδρομής είναι άμεση και ευκολότατη καθόλο το 24ωρο: http://www.pomida.gr/gine_melos.php

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας στον αγώνα της οργάνωσής μας, της οποίας οι συνδρομές των μελών της είναι οι μόνοι πόροι επιβίωσής της!


Η Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ στην προσπάθειά της να εξυπηρετεί τα μέλη μας στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα λειτουργεί εκτός γραφείου, καθιερώνει πειραματικά την δυνατότητα επικοινωνίας τους μέσω της  γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής επικοινωνίας SΚYPE, κατά το ωράριο λειτουργείας του Γραφείου Ενημερώσεως 10-2 κάθε πρωί. Αν λοιπόν είστε ταμειακά ενήμερο μέλος μας, για να συνδεθείτε με τη Γραμματεία του Γραφείου Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ:

-εισέλθετε από τον υπολογιστή ή το κινητό σας στη ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ , στην αρχή της ιστοσελίδας μας και σημειώστε τη διεύθυνση επικοινωνίας μας μέσω SΚYPE

- εισέλθετε στην εφαρμογή SKYPE και  αναζητείστε μας στην διεύθυνση αυτή  και

-ανοίξτε τη βιντεοκάμερά σας έχοντας πρόχειρη την ταυτότητα ή τον αριθμό μητρώου σας της ΠΟΜΙΔΑ για τον έλεγχο της ιδιότητάς σας ως μέλους.

Eυχαριστούμε για την υπομονή και συνεργασία σας στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, που ελπίζουμε να είναι προσωρινές και να ξεπεραστούν γρήγορα για όλους! 

Μπορείτε να παρακολουθείτε εδώ τα της εξέλιξης της διάδοσης του ιού παγκοσμίως...

Τυπώστε στο τέλος του παρόντος τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ !


Επίσης σε συμμόρφωση με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σχετικά με τις συγκεντρώσεις κοινού, ανακοινώνει την αναβολή του  φορολογικού της σεμιναρίου που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στα γραφεία της για τις 9 Απριλίου 2020.

Επίσης ανακοινώνει την αναβολή για τις 25 Ιουνίου 2020, της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της ΕΝΙΑΘ (Θεσσαλονίκη), μαζί με το 3ο Συνέδριο «Prodexpo North», που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Makedonia Palace Θεσσαλονίκης, στις 31 Μαρτίου, καθώς και όλων των προγραμματισμένων ενημερωτικών συγκεντρώσεων στην Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή, Έδεσσα και Βέροια πριν από το παραπάνω Συνέδριο.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί σύντομα με βάση πάντα τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων μελών, των ομιλητών και των συνεργατών μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Το Δ.Σ. της ΠΟΜΙΔΑ

πίσω στα νέα