Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Απονομή του Βραβείου “Liber@mente” 2020 στον Πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ
01/09/2020

Soverato, Ιταλία, 29.8.2020.

Στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI) και της ΠΟΜΙΔΑ Στράτο Παραδιά απονεμήθηκε στις 29.8.2020 το εφετεινό ετήσιο Πρώτο Βραβείο Liber@mente («Ελεύθερης Σκέψης») του Ιδρύματος Vincenzo Scoppa που εδρεύει στο Catanzaro της Ιταλίας και προωθεί τις  φιλελεύθερες αντιλήψεις στην οικονομία και την κοινωνία.

Το Βραβείο της 12ης ετήσιας διοργάνωσης του Βραβείου αυτού, απονεμήθηκε στον κ. Παραδιά για την ίδρυση το 1983  της ΠΟΜΙΔΑ ως οργάνωσης που εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα και υπερασπίζεται επάξια τα δικαιώματά τους, για την ανάπτυξη και ανάδειξη της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI) της οποίας προεδρεύει από 16ετίας, ως της κατ΄εξοχήν οργάνωσης που εκπροσωπεί στις Βρυξέλλες και διεθνώς τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τέλος για την εκ μέρους του προβολή και ανάδειξη της ιδιότητας του «Δικαιώματος της Ιδιοκτησίας» ως Ανθρωπίνου Δικαιώματος διεθνώς αναγνωρισμένου, το οποίο οφείλουν να σέβονται και να προστατεύουν τα Κράτη και όλες οι Αρχές τους.

Η απονομή έγινε σε τρίωρη πανηγυρική εκδήλωση στο Montepaone Lido της Magna Grecia από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος και της Ομοσπονδίας των Ιδιοκτητών Ακινήτων της Καλαβρίας Avv. Sandro Scoppa παρουσία του Δημάρχου της πόλης, του Προέδρου της Ιταλικής Συνομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Confedilizia) Avv. Giorgio Spaziani Testa και πολυπληθούς κοινού.

To Βραβείο αυτό απονέμεται από το 2009 σε σημαντικές προσωπικότητες της τέχνης, της επιστήμης, της δημοσιογραφίας, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας των πολιτών, της Ιταλίας, της Κεντρικής Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, και για πρώτη φορά απονεμήθηκε σε Έλληνα.

H διεύθυνση της ιστοσελίδας του ιδρύματος “VINCENZO SCOPPA” είναι: www.fondazionescoppa.it .

πίσω στα νέα