Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ, Δευτέρα, 12.10, 5 μ.μ. εφ' ολης της ύλης!
11/10/2020

Διαδικτυακό Σεμινάριο Μελών ΠΟΜΙΔΑ, Δευτέρα, 12.10.2020, για τα τρέχοντα και επίκαιρα θέματα των ιδιοκτητών ακινήτων. 

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το ενημερωτικό σεμινάριο όποτε επιθυμείτε εσείς, από τον υπολογιστή, το κινητό, το tablet ή και την τηλεόρασή σας, εισέλθετε στη Σελίδα Μελών με τους κωδικούς σας και  κάντε κλικ στο  σήμα της ΠΟΜΙΔΑ! 

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε και το προηγούμενο Σεμινάριο ΠΟΜΙΔΑ της 22.6.2020 που παραμένει επίκαιρο, κατ΄ευθείαν στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=RgbZ-kKESHk .


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΜΙΔΑ για όλα τα θέματα της επικαιρότητας διεξήχθη την Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, από τις 5 μ.μ., αποκλειστικά για την ενημέρωση των μελών της ΠΟΜΙΔΑ σε όλα τα τρέχοντα θέματα. Το βίντεο του σεμιναρίου αναρτήθηκε και το link του είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη, στη Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας.

Εισηγητές στο σεμινάριο ήταν οι  φοροτεχνικοί κ.κ. Αντώνης Μουζάκης και Γιάννης Λαϊάκης, ο Γ.Γ. ΠΟΜΙΔΑ κ. Τάσος Βάππας, ο Τεχνικός Σύμβουλος Πολ. Μηχανικός κ. Κωνσταντίνος Καράμπαμπας, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος κ. Νίκος Κεχαγιάογλου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΔΑ κ. Ανδρέας Χίου και ο Πρόεδρος του νέου σωματείου ιδιοκτητών ακινήτων Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Βαγιανού. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς. Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν τα εξής:

Προαιρετικές μειώσεις ενοικίων λόγω κορωνοϊού: Ποιοι δικαιούνται την φορολογική επιστροφή, πως και για ποιο διάστημα συμφωνούνται, πως δηλώνονται, τι κερδίζουν.

Πλατφόρμα ΑΑΔΕ: Δήλωση «COVID» για τις απώλειες ενοικίων. Κανόνες και προθεσμίες.

Πλατφόρμα ΑΑΔΕ: Δήλωση παλαιών και λύση ληγμένων μισθώσεων. Κανόνες και προθεσμίες:

Αδήλωτα και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Τι ισχύει σήμερα για τα δημοτικά τέλη.

Δηλώσεις αυθαιρέτων. Τι ισχύει σήμερα και ως πότε.  

Πολεοδομικό νομοσχέδιο, κατάργηση εκτός σχεδίου δόμησης, αναμόρφωση δασικών χαρτών.

Κτηματολογικές εγγραφές ακινήτων Δήμου Αθηναίων. Ελεγχος, διορθώσεις, ενστάσεις.

Προθεσμία 31.12.2020 για διόρθωση εσφαλμένων αρχικών εγγραφών & ανάγκη παράτασης.

Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων: Η επόμενη ημέρα. Φορολογικές υποχρεώσεις.

Ασφάλιση κτιρίων και κοινοχρήστων – Ρεύμα και Φυσικό Αέριο για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού.

Δικαίωμα παρακολούθησης έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, με συνδρομή ετών 2020 ή 2021. Αν δεν είστε -ενήμερο- μέλος κάντε άμεση εγγραφή ή πληρώστε τώρα εδώ σε ένα λεπτό τη συνδρομή σας που θα ισχύσει μέχρι 31.12.2021, και μπείτε στη Σελίδα των Μελών μας να παρακολουθήσετε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο !

πίσω στα νέα