Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Διάκριση στον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ από το Ίδρυμα Μπότση
18/01/2019

Τιμητική διάκριση για τη συμβολή του στην ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα της ακίνητης ιδιοκτησίας απένειμε το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανάσιου Μπότση στον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ και της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI) κ. Στράτο Παραδιά. Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Πάνο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Παναγιωτόπουλο την 17.1.2019, σε εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Ειδικότερα, η διάκριση απονεμήθηκε «για τα 40 χρόνια άμεσης, έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης μέσω του Τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων του κοινού και του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική ακίνητη περιουσία και για τα 35 χρόνια έκδοσης εκ μέρους του, του ενημερωτικού περιοδικού ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ».

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς επισημαίνει:

«Ευχαριστώ θερμότατα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος για την άκρως τιμητική αυτή διάκριση.

Οφείλω όμως να ευχαριστήσω και όλους τους παλαιούς και νεώτερους δημοσιογράφους που με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν διαχρονικά να αναδείξω και να μπορέσω να υπερασπιστώ ένα πολύ σημαντικό ανθρώπινο δικαίωμα, το δικαίωμα της ιδιοκτησίας. Κάτι που χωρίς την καθοριστική  βοήθειά τους και του Τύπου γενικότερα, θα ήταν πρακτικά αδύνατο»!.

πίσω στα νέα