Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Συγκέντρωση Ιδιοκτητών στο Βόλο, Σάββατο, 11 Μαίου 2019 στην "Εξωραιστική"!
11/05/2019

EΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΛΟΥ

Ιδρυτικό μέλος της ΠΟΜΙΔΑ

Τάκη Οικονομάκη 12, Βόλος Τηλ. 24210 23710  Ikratira@otenet.gr www.enidav.gr


Η ΠΟΜΙΔΑ και η Ενωσις Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου  (ΕΝΙΔΑΒ) διοργάνωσαν ενημερωτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 11 Μαίου 2019, στην Αίθουσα της Εξωραιστικής- Λέσχης Βόλου, οδός Ι. Καρτάλη αριθμ. 1-3 και Πολυμέρη, με θέματα το Εθνικό Κτηματολόγιο, τις εφετεινές φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ, τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τα δημοτικά τέλη, τους δασικούς χάρτες, τους ανελκυστήρες, τα πολεοδομικά, και με αναφορά σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.Την εκδήλωση παρουσίασαν και συντόνισαν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ  δικηγόρος κ. Στράτος Παραδιάς και η Πρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών Βόλου δικηγόρος κα Νεόκλεια Κρατήρα, Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ.

Παραβρέθηκαν η υφυπουργός Οικονομικών κα. Κατερίνα Παπανάτσιου η οποία απήυθυνε χαιρετισμό και ανέλυσε την οικονομική πολιτική και τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης στον τομέα της Ιδιοκτησίας. Παραβρέθηκαν επίσης και απήυθυναν χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ.Κώστας Χαλέβας, ο περιφερειακος σύμβουλος κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Απόστολος Παπαδούλης,  ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Ξηραδάκης. Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος η Κα. Ζέττα Μακρή, ο κ. Σάκης Κοκκίνης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κα. Αννα Μαρία Παπαδημητρίου και Κα Νικολέτα Κουκουσέλη, το μέλος του Δ.Σ. της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κ. Ααρών Αβδελάς, η πρόεδρος του Ελληνογαλλικού συνδέσμου Κα. Μαίρη Γαβαλά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Τοπογράφων κ. Χρυσόστομος Αποστόλου τοπογράφος μηχανικός, ο οποίος ανέπτυξε θέματα κτηματολογίου.

Παρόντες ήταν και ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου δικηγόρος κ. Χρόνης Μαλλιαρόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου κ.κ. Πάρις Γεωργούδης, Πάρις Κουτσογεώργης, Γεώργιος Μουστάκας και Κώστας Χαλέβας.

Ο κ. Παραδιάς  ανέπτυξε τα παρακάτω θέματα που αφορούν στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία, την κτηματαγορά και την οικοδομή: Εθνικό Κτηματολόγιο, Φορολογικές δηλώσεις 2019 ΕΝΦΙΑ & Συμπληρωματικός Φόρος, Νέες ρυθμίσεις για διορθώσεις του Ε9. Μισθώσεις επαγγελματικές, κατοικιών, βραχυχρόνιες μισθώσεις (AirBnB). Δημοτικά τέλη καθαριότητας - φωτισμού

Ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση του κ. Παραδιά με την κα. Παπανάτσιου.

Στη συνέχεια ο κ. Ν.Κεχαγιάογλου ανέπτυξε τα προγράμματα ασφάλισης κτιρίων INTERAMERICAN  - ANYTIME με προνομιακές τιμές και όρους για τα μέλη της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. και ο κ. Παραδιάς αναφέρθηκε στη συνεργασία της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. με την εταιρεία Protergia για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με προνομιακές τιμές και όρους για τα μέλη της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το ακροατήριο

  • ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ NEA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ WWW.ENIDAV.GR !
πίσω στα νέα